De lanserar Sveriges ”smartaste” tandläkarklinikFör den som har ont i en tand eller bara ett stressigt schema kan långa väntetider till tandläkaren vara ett stort bekymmer. För att motverka detta lanserar tandläkarkedjan Aqua Dental nu ett helt nytt koncept: Aqua Dental Express.

Vill du få en tandläkartid samma dag, precis när det passar dig och med en flexibel sluttid? Då är det nya konceptet Aqua Dental Express kanske något för dig. Konceptet, som lanserades i juni av Aqua Dental i Stockholm, är tänkt att vara Sveriges ”smartaste” tandläkarklinik och har tillgänglighet som sitt huvudfokus.

Något förenklat kan man säga att Aqua Dental under de senaste åren byggt upp sin kapacitet, både i antal behandlingsrum och tandläkare, för att göra det möjligt för patienterna att nästan alltid få en tid samma dag. Dessutom har de inför lanseringen av Aqua Dental Express även infört ett helt nytt bokningssystem. Genom bokningssystemet kan patienterna enkelt välja vilken dag de vill gå till tandläkaren och under vilken timma som de vill att besöket ska börja. På så vis blir Aqua Dental Express ett perfekt alternativ för den som behöver akut tandvård och inte vill vänta flera dagar på en tid eller bli sittande i timmar på en mottagning.

Läs mer och boka en tid här. 

Till skillnad från de flesta andra kliniker har besöket inte heller någon förutbestämd sluttid utan pågår så länge du och tandläkaren behöver, allt för att minimera stressen som många associerar med tandläkarbesök. Ytterligare en smart funktion hos Aqua Dental Express är att du inte behöver boka in tid för återbesök om tandläkaren bedömer att du behöver ytterligare behandling. Istället finns ett team ständigt redo att hjälpa dig med allt från behandling hos tandhygienisten till lagning av hål. Konceptet är därmed inte bara lämpat för de som är i behov av akut tandvård utan även för personer som värdesätter enkelhet och smidighet under sitt tandläkarbesök. 

Presenteras av

AQUA_högupplöst_logo

Aqua Dental är ingen vanlig tandläkarkedja. Vårt unika erbjudande kombinerar den främsta tandvården till rätt pris och alltid med ditt välbefinnande i fokus.