Den hetaste skönhetstrenden 2020För varje dag som går förlorar huden sin spänst och lyster och många drömmer om att vinna kampen mot ärr, rynkor, celluliter och bristningar. Tack vare skönhetssnackisen Skinroller kan du sluta drömma – och rulla dig till en bättre hy.
– Skinroller PRO är en produkt med små nålar som har en föryngrande effekt på huden i ansiktet och på kroppen, säger ansvariga från Skinroller.

När vi blir äldre minskar kollagenproduktionen i huden vilket inte bara reducerar hudens spänst och lyster – det kan också ge en problemhy med ärr, rynkor och celluliter. Nu har räddningen kommit för den som vill få en drömhy under 2020.
– Skinroller PRO är den senaste skönhetsinnovationen som hyllats av läkare världen över för dess förmåga att effektivt förnya huden i ansiktet och på kroppen. Den kan dessutom ta bort bristningar efter graviditet och även hjälpa mot håravfall, säger ansvariga från Skinroller.
Vill du veta hur Skinroller PRO kan ge dig en drömhy? Klicka här

Skinroller har sålts sedan 2012 på Skinroller.se och sedan dess har det dykt upp flera liknande produkter på marknaden.
– Vår modell är säkrast och ger användaren störst kontroll över sin behandling. Men det är viktigt att veta att det inte är en mirakelprodukt utan produkten håller precis vad den lovar, den tar bort ärr, rynkor, celluliter och bristningar.

"192 nålar i kirurgiskt stål"
Metoden går ut på microneedling, vilket innebär att 192 nålar i kirurgiskt stål i rollern rullas över din hud i bestämda mönster. Nålarna skapar små mikrohål i huden som är osynliga för ögat men som tvingar huden att starta produktionen av kollagen och elastin – den produktion som minskar med åldern och som kan ligga till grund för en dålig hy. När produktionen sätts igång igen skapas nya hudceller, vilket ger en ny och fräsch hud.
– Det är både effektivt och smärtfritt och vem som helst i alla åldrar kan använda den hemma.
Här kan du läsa om hur du kan gå från att ha problemhud – till att ha drömhud

När du har rullat klart med Skinroller rekommenderas en efterbehandling med Vitamin C-serum eller Retinol som en förstärkare.
– Eftersom hudens kanaler har öppnat upp sig kan den ta upp serum ännu bättre än vid vanlig applicering.
Vill du beställa en Skinroller PRO? Klicka här

På Skinroller.se kan du köpa olika typer av resultatinriktad hudvård. Just nu erbjuder Skinroller 15% rabatt på ditt första köp med koden "SKIN15".

Så använder du Skinroller:

1. Rengör huden du ska behandla med den medföljande rengöringssprayen

2. Rulla fram och tillbaka på området med ett jämt tryck. Skinroller har endast 192 nålar vilket ger dig som användare en större kontroll över behandlingen

3. Efterbehandling: Applicera Vitamin C-serum eller Retinol som en förstärkare. Eftersom att Skinroller redan har öppnat upp hudens kanaler tas dessa serum upp ännu bättre än vid vanlig applicering.

Beställ SkinRoller PRO här