Dr Ivan: ”Vi har skönhetsopererat över 10 000 patienter”Är du nyfiken på att förändra ditt utseende men inte vet var du ska vända dig? Kosmetisk Kirurgi i Jönköping är en av Sveriges största privatkliniker inom skönhetskirurgi. Här har kirurgerna över 20 års erfarenhet – med över 10 000 utförda skönhetsoperationer.

– Jag älskar mitt arbete och det skapande som skönhetskirurgin innebär, säger Dr Ivan Letterfors, vd på Kosmetisk Kirurgi.

Att förändra sitt utseende med skönhetsoperationer och skönhetsingrepp blir allt vanligare. Vill du ha större bröst, mindre rumpa, mindre näsa, smalare midja eller mindre lår? Listan kan göras lång för vad som är möjligt. Hos Kosmetisk Kirurgi i Jönköping har kirurgerna över 20 års erfarenhet – och de har utfört över 10 000 skönhetsoperationer.
– Många av våra patienter har blivit rekommenderade att komma hit av släkt och goda vänner som har varit här och känner sig nöjda med resultatet, säger Dr Ivan Letterfors, vd på Kosmetisk Kirurgi.

Vill du boka en konsultation hos Kosmetisk Kirurgi? Klicka här

Kosmetisk Kirurgi grundades 1987 och är, som privatklinik, en av Sveriges största och modernaste inom kosmetisk kirurgi. Här genomför erfaren och välutbildad personal bland annat skönhetsoperationer och behandlingar inom bröst- och bukplastik, fettsugning, ögonlocksplastik och näsplastik.
– Den vanligaste behandlingen är bröstoperationer. Ofta är det nyblivna mammor som vill återställa sin form på brösten efter graviditet och amning, säger Ivan.

Här ser du vilka behandlingar Kosmetisk Kirurgi utför

Allt startar med en konsultation
Inför en operation görs alltid en grundlig konsultation med dig som patient för att du ska ha realistiska förväntningar på resultatet. Här får du bland annat råd om lämplig operation eller behandling, information om vilket resultat du kan förvänta dig och hur länge resultatet håller.

”Tar hand om dig ett år efter operation"
Ett bra operationsresultat menar Ivan är det allra viktigaste, men tilläger att omvårdnad och omtanke också en stor del av deras arbete. På deras narkosklinik har de narkos- och övervakningspersonal, vid behov erbjuder de övernattning med nattsköterskor och de ordnar även med återbesök, borttagning av stygn och efterkontroller.
– Vi tar hand om dig som patient ett år efter din operation för att följa upp och kontrollera hur du mår, säkerställa att du är nöjd med ditt resultat eller om det behövs någon korrigering. Att du blir nöjd är det viktigaste för oss och vi hoppas att vi kommer att leva vidare på vårt goda rykte med rekommendationer i minst 30 år till, avslutar Ivan.

Vill du göra ett skönhetsingrepp? Kontakta Kosmetisk Kirurgi här

I Jönköping ligger huvudkliniken för Kosmetisk Kirurgi AB. Vi är en privatklinik som utför plastikoperationer såsom bröstförstoring, bröstförminskning, intimkirurgi, bukplastik och fettsugning.

På vår klinik kan vi förutom operationer även erbjuda konsultationer men också olika behandlingar, bland annat för hudföryngring och rynkreducering.

Ring oss på: 0771 919 919 eller kontakta oss via mail här