Nyhet: TB Bil och Kia kommer till NyköpingFamiljeföretaget TB Bil i Norrköping har under 25 år strävat efter att ha Östergötlands mest nöjda bilkunder. Nu expanderar de sin bilverksamhet tillsammans med Kia och öppnar upp en helt ny anläggning i Nyköping.
– Det känns fantastiskt roligt att vi har fått förtroendet att driva Kia:s återförsäljningsanläggning, säger Mattias Berglund, vd och ägare på TB Bil.

Ett bilköp är en stor affär och för många ett av de största köpen som görs i livet. Hos bilhandlaren TB Bil står alltid kunden i fokus – oavsett om det handlar om ett första besök i bilhallen, ett verkstadsbesök eller ett köp. Nu expanderar de i samarbete med Kia, Sveriges 3:e största bilmärke 2017, och öppnar upp en helt ny bilanläggning i Nyköping.
– Att ha fått förtroendet att driva Kia:s återförsäljningsanläggning i Nyköping känns fantastiskt roligt, säger Mattias Berglund, vd och ägare på TB Bil.

Är du intresserad av en ny bil? Kontakta TB Bil här

Norrköpingsbolaget TB Bil är sedan 25 år tillbaka en av Östergötlands modernaste bilanläggningar. Som fullserviceanläggning får du tillgång till de bilrelaterade tjänster och produkter du kan tänkas behöva genom hela bilägandet. Här finns även noggrant utvalda lösningar för finansiering, privatleasing, försäkringar och förmånliga helhetskoncept för tjänstebilar till företag.

”Sveriges generösaste nybilsgaranti”
Den nya bilhallen i Nyköping kommer att ta plats i tillfälliga lokaler på Gumsbacken i Nyköping. Under 2019 förflyttas verksamheten till området Hemgården. Här kommer TB Bil att arbeta med Kia:s modellprogram.

Alla modeller kommer med Sveriges generösaste nybilsgaranti på sju år. Dessutom har bilarna en hög säkerhet, funktionalitet – och präglas av en prisbelönt design. 
– Det är ekonomiskt fördelaktigt att äga en Kia. Du får en billig bil i drift i jämförelse med bilar i samma klass och dessutom är andrahandsvärdet högt, förklarar Mattias.

Kia har nyligen lanserat två plug-in hybrider, Kia Niro och Kia Optima Sportswagon. De nya bilarna, räknat i sina klasser, har den längsta räckvidden på eldrift med upp till 58 respektive 62 kilometer.

Spana in Kia:s Plug-in hybrider här

Sponsrar fotbolls-VM 2018
Under 2018 är Kia stolt sponsor till fotbolls-VM. I samband med fotbollsfesten släpps Kia FIFA Edition-bilar, som alla kommer i ett kaxigt utförande.
– Fotbollen ligger TB Bil och Kia varmt om hjärtat och tillsammans vill vi hjälpa fotbollsfamiljer att komma till och från träning och matcher, men även mellan hemmet och jobbet, avslutar Mattias.

Vill du se hur FIFA Edition-bilarna ser ut? Klicka här

Om oss:
TB Bil är ett familjeföretag. Vi är en av Östergötlands modernaste bilanläggningar och välkomnar dig att uppleva personlig service i vår familjeanda. Dessutom är vi en fullserviceanläggning, vilket innebär att vi erbjuder de bilrelaterade tjänster och produkter som våra kunder kan tänkas behöva genom hela bilägandet. För oss är kundens långsiktiga trygghet som bilägare alltid viktig och vår vision är att ha och behålla de mest nöjda kunderna i Östergötland. Nyligen öppnade TB Bil en bilanläggning i Nyköping i samarbete med Kia.

Därför ska du välja Kia:
• Högt andrahandsvärde och låg total ägandekostnad
• Sveriges mest lojala bilägare
• Ett av de mest sålda bilmärkena i Sverige
• Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik
• Pålitlig kvalitet
• Höga säkerhetsresultat i Euro NCAPs tester
• Körglädje
• Prisbelönt design

TB Bil är anslutna till Motorbranschens Riksförbund, MRF.