Drömsemester på hjul: Så hittar du rätt husvagn eller husbilÄntligen är sommaren här – och med den även högsäsong för husbil- och husvagnssemester.
För att din semester ska bli så härlig som möjligt kan det vara skönt att köra runt med en bil eller vagn som är anpassad just för dina och din familjs behov.
– På kabe.se kan du i lugn och ro bygga din egen husbil eller husvagn i vår konfigurator, säger Pontus Enghed, webbansvarig på KABE.

 

KABE erbjuder flera olika modeller av husvagnar och husbilar i varierande storlekar – med många planlösningar och tillvalsmöjligheter. Bilarna och vagnarna är konstruerade och byggda för det skandinaviska klimatet, vilket innebär god isolering, ventilation och uppvärmning. Alla modeller byggs i KABEs moderna fabrik i Tenhult utanför Jönköping. Här finns den samlade kompetensen och erfarenheterna från 60-års tillverkning av husvagnar och husbilar. Stommar och skåp tillverkas i deras egna snickerifabrik.
– Oavsett vilken modell du väljer får du alltid KABEs alla grundläggande kvalitéer och fördelar. Vi garanterar skön komfort hela året, bland annat genom ett riktigt bra vattenburet golvvärmesystem, säger Pontus Enghed, webbansvarig på KABE.
Se KABEs utbud – klicka här 

Så väljer du rätt husvagn eller husbil
KABEs modellprogram består av fem olika modellserier, var och en med sina specifika fördelar – vilket kan göra det lite klurigt att välja vilken husbil eller husvagn som passar bäst för just dig och din familj.
– På kabe.se kan du i lugn och ro bygga din egen husbil eller husvagn i vår lättanvända konfigurator. Den är ett jättebra hjälpmedel och på sex enkla steg klickar du dig fram bland våra modeller och kan välja allt från planlösning till utrustning, förklarar Pontus.

  • Designa din husbil eller husvagn i konfiguratorn
  • När du har designat klart får du en sammanställning och kan se exakt vad din nya KABE kommer att kosta.
  • Via hemsidan och konfiguratorn är det sedan möjligt att begära en offert direkt eller hitta närmaste KABE-återförsäljare som gärna hjälper dig vidare med ditt val.
    Kolla in alla modellernas i 360 

– Slå dig ner framför datorn eller surfplattan och skapa liv i dina KABE-drömmar.  Men det allra bästa är förstås att besöka någon av våra återförsäljare och själv kliva in i husvagnarna eller husbilarna för att jämföra planlösningar och uppleva känslan, avslutar Pontus.


Om oss
På KABE i småländska Tenhult började vi med tillverkning av husvagnar i början av 60-talet. Vi har under 60 år lärt oss vad som fungerar i ett klimat som vårt och löpande ägnat oss åt att förbättra och förfina våra vagnar. Visioner, idérikedom och en förmåga att omsätta goda idéer i praktiken är vad som präglat KABEs utveckling.

Våra ambitioner för ett bekvämare och trivsamma campingliv har resulterar i ett antal unika lösningar – inte minst när det gäller viktiga funktioner som värme och ventilation. Vi överdriver inte när vi påstår att KABE under ett halvsekel gått i spetsen för utvecklingen av husvagnar och det är i den andan vi jobbar vidare.

Kontakt
Varmt välkomna att kontakta oss på telefon: 036-39 37 00
eller via vårt kontaktformulär.

Du kan även kontakta våra återförsäljare direkt för mer information om KABEs produkter.