En hotelldröm med spa & konferensAtt folk har vallfärdat till hotellet i Grisslehamn i över 100 år är inte konstigt. Hotell Havsbadens läge är optimalt, bara 90 minuter från Stockholms puls hittar man denna oas belägen precis vid Ålands hav. 

Gästerna vallfärdar fortfarande hit och sedan den omfattande renoveringen som stod klar sommaren 2018 är det inte svårt att förstå varför. Hit kommer gästerna för att få andas ut, mysa, äta gott och njuta i hotellets eget spa med extra allt. Hotellet erbjuder rymliga rum med marint tema i alla prisklasser, och nästan alla rum har egen balkong. Juvelen bland rummen är tornsviten med privat jacuzzi på taket där man har förstklassig utsikt över havet. Vill du ha en romantisk get away mitt i veckan, ta en paus från vardagens allvar och måsten eller vill du boka en konferens i världsklass? Då har du kommit rätt.  
– Till oss kommer man för att få slappna av. Vi bjuder våra gäster på harmoni och ser till att de blir väl omhändertagna och lämnar oss utvilade med ett leende. Att våra gäster ska längta efter att komma tillbaka är det vi strävar efter, berättar Anton Lukeniuk, marknadsansvarig Hotell Havsbaden.

Spa med utomhuspool året runt 
Att Hotell Havsbadens spa har extra allt är verkligen sant. Här kan du bland annat njuta av ångbastu, torrbastu, hamam, massage, flera olika utom- och inomhus pooler (varav en utomhuspool håller 38°C året runt), jacuzzi, vattenfall och gym. Här vaggas du till att bara ta det lugnt, bada, basta och kanske unna dig en skön behandling. Eller så slår du på stort och bokar in en av de härliga paketlösningarna. 
– Vi har verkligen gjort allt för att skapa en oas för kropp och själ. Vi vill ge besökaren en unik upplevelse i vårt spa, här kan man slappna av och bara låta sig bli omhändertagen av oss. En specialitet vi har är Velvet – en skönhetsritual på två timmar som våra gäster älskar, säger Anton. 

Konferera strulfritt 
Det är inte bara privatpersoner som kan njuta av Hotell Havsbaden, hit kommer även företag på konferens för att kunna fokusera 100 procent på sitt. Allt runt omkring sköter hotellets personal. Anläggningen tar emot sällskap från 5 - 300 personer och har åtta konferenslokaler i olika storlek. Konferensgästerna bjuds på mat, dryck, fika och möjlighet till övernattning på hotellet och tillgång till spat. 
– Vår konferensanläggning har den senaste tekniken och är garanterat strulfri. Baserat på våra företagskunders olika behov har vi tagit fram olika paketlösningar med bra priser, och vi skräddarsyr gärna efter önskemål. Vi har ett stort utbud av teambuilding-aktiviteter och vill man till exempel åka ribb eller cross cart så fixar vi det också, säger Anton. 

Ett stenkast från storstadspulsen
Det är enkelt att komma till Hotell Havsbaden i Grisslehamn och tar bara 90 minuter från till exempel Stockholm, Uppsala, Bromma, Arlanda och Gävle.  
– Vi har så många gäster som besöker oss mitt i veckan för att komma bort ett litet tag. Man unnar sig en paus i vardagen och det är härligt tycker vi, säger Anton. 


Hotell Havsbaden i Grisslehamn AB
Anrikt hotell grundat 1903 med 122 rum. Av dessa är 4 sviter, 20 sviter med badkar eller bastu och 45 standard minisviter.
Modern konferens- och spaanläggning. Konferensanläggningen har 9 mötesrum, det största med plats för 324 personer.

Kontakt
Telefon: 0175 - 309 30 

Epost: Mail:
Info@hotellhavsbaden.se 

Hemsida: 
www.hotellhavsbaden.se