Fantastiska förhållanden för solig skidåkning i Zillertal!

Solen lockar, och var är det bättre att njuta av våren än i skidbackarna i Zillertal? På våren kommer det unika panoramat med de många 3000 meters topparna i Zillertal i Tyrolen särskilt väl till sin rätt. Snövita toppar, klarblå himmel och perfekt pistade backar i kombination med den behagliga vårsolen.

Det finns inget bättre sätt att börja våren. Ta de första svängarna i de perfekt preparerade backarna före soluppgången under Early Bird Skiing, och koppla sedan av på solterrassen i en av de många rustikt-chica alphyttorna i Zillertal och njut av kulinariska delikatesser. För vintersportentusiaster erbjuder Zillertal 544 kilometer perfekt preparerade backar, 180 liftar och 80 alphyttor i de många skidområdena. I Zillertal ligger snön kvar långt fram in i april, tack vare den höga höjden.

Vårskidåkning á la carte
Våren är den tid på året då solälskare lockas till backarna, och i Zillertal- och Tuxalperna kan man inte bara njuta av snön utan också av solen. Mitt i ett fantastiskt bergspanorama kan du koppla av i en solstol vid behagliga temperaturer, låta solen stråla och bli bortskämd med lokala delikatesser. Oavsett om det handlar om regionala rätter eller gourmetkreationer med internationell prägel kan du bara smaka på det här, i Zillertal!

Unik variation
När dagarna blir längre på våren kan unika upplevelser i backen kombineras med golf eller en avkopplande vårvandring. Eller varför inte bara koppla av och slappna av på spa – det är helt enkelt en del av en perfekt skidsemester i Zillertal i Tyrolen!

Högalpin naturpark Zillertaler Alpen
Fördjupa dig i naturens underverk och upplev fantastisk artrikedom – det är precis vad du kan göra i den högalpina naturparken Zillertaler Alpen. Den sträcker sig från bergsbyn Ginzling till Hochfeiler och täcker med sina 422 kvadratkilometer drygt 40 procent av Zillertalets yta.

Ta dig till Zillertal
Det finns utmärkta tågförbindelser från alla större europeiska städer. Från Jenbach kan du ta Zillertalbahn eller Four Seasons Shuttle till ditt boende eller direkt till skidområdet. Vintertid kör Snälltåget direkt till Jenbach från Malmö och de anordnar också direkttransfer till ditt boende eller skidområdet.

Med flyg är destinationsflygplatserna Innsbruck (50 km), München (170 km) och Salzburg (140 km). Four Seasons transfer tar dig bekvämt därifrån till hotellet eller till den bokade semesterlägenheten.
Med bil tar du avfarten Zillertal på motorväg A12 Inntal och fortsätt på B169 till semesterorten.

Hitta mer information och bokning via www.zillertal.at/en

Kontakt:
info@zillertal.at
Telefon:
+43 (0)5288 87187