Säkra din plats: The Deepening kommer till Sverige från L.A. i juni

Välkommen till en känslomässig lekplats for att känna, förstå och ge frihet åt dina känslor under The Deepening Retreat på Arbottna Herrgård 11-16 juni.

Delikatesser av högsta klass
från svensk vildmark

Medan viltkött av många anses vara en delikatess av högsta klass, har det länge varit svårt att få tag på kött av riktigt bra kvalitet i den svenska dagligvaruhandeln. Av denna anledning startade Johan Löfström och Patrik Björklund Swedish Wild, med fokus på att enbart köpa in och sälja det absolut bästa svenska viltkött som […]

Få en vinterupplevelse med mer än ”bara” skidor

Vintern är här och att fara ut i backen eller glida fram i längdspår är en efterlängtad aktivitet för många. Järvsö är ett populärt alternativ med sina skidanläggningar och vackra natur. Men vill du ha mer än ”bara” skidåkning och njuta av andra vinteraktiviteter är det nyöppnade Camp Järvsö du ska besöka – här står hälsa, träning och balans i fokus.

Här är gymnasiet för dig som vill vistas i och lära dig mer om naturen

Dags att börja tänka på gymnasieval? Intresserar du dig för djur, natur eller friluftsliv och önskar arbeta med det i framtiden, är Ryssbygymnasiet det perfekta valet för dig. Tänk dig att få arbeta i skogen eller leda spännande aktiviteter i natursköna miljöer? Det ultimata valet för dig som vill kombinera teori och praktik på bästa sätt!

Börja cykla mountainbike – så kommer du i gång, med prylarna du faktiskt behöver

Det cyklas för fullt i Sveriges skogar. Att cykla mountainbike har blivit en sport för både stora och små, en hobby för hela familjer och en träningsform för såväl motionärer som atleter. Cyklingen har spridit sig som en löpeld hos det svenska folket. Men att ge sig in i cykelvärlden kan kännas både svårt och dyrt, men det behöver det inte vara. TCMcykel ger sina bästa tips på hur du kommer i gång med cyklingen i skogen.

Här är det perfekta redskapet för en äventyrlig sommar

Sommaren är här och semestern är nära. En tid som ofta innebär utflykter av olika slag och gärna i den grönskande naturen! Förbered dig inför de soliga utflykterna med rätt utrustning som gör enklare och roligare att vistas i naturen. Opinel säljer idag ett flertal olika typer av knivar, däribland fickknivar perfekta för skogens äventyr.

Därför ska du svemestra på Leksand Resort

Med ett unikt läge vid den vackra sjön Siljan är Leksand Resort det självklara valet för dina lediga dagar. På Leksand Resort finns något för alla, från en femstjärnig camping med många boendealternativ till ett sommarland som ger glädje åt både stora och små.

Här är det perfekta redskapet för en äventyrlig vår

Efter en kylig och tämligen lång vinter är det många som välkomnar våren och dess flera aktiviteter. När temperaturerna stiger och snön har smält är Sveriges natur en uppskattad plats för många – men att vistas i skogen i timmar kräver sin utrustning. Opinel säljer i dag ett flertal olika typer av knivar, däribland fickknivar perfekta för skogens äventyr.

Destination Lofsdalen erbjuder boende för distansarbetare som vill jobba ”fjällifrån”

I rådande pandemi där myndigheter uppmanar alla som kan att jobba hemma lockar Destination Lofsdalen att kombinera distansarbete med fjälluft och friluftsäventyr. Under januari och början av februari är priserna lägre, snöläget exemplariskt och liftköerna nästintill obefintliga – perfekt för de som vill byta ut hemmakontoret mot fjällets vidder.

Möt Paul Mitchell – För ett friskare hår och en grönare planet

Förr handlade de allra flesta sina hårprodukter i den lokala matbutiken, men idag är utbudet mycket större än så, och vi kan få professionell hårvård levererad hem till dörren. Några som vet hur man upprätthåller ett friskt hår är huvudena bakom varumärket Paul Mitchell. De har med sina produkter inte bara gjort skillnad för kunders hår, utan för planeten.

– För varje såld förpackning av TEA TREE serien, planteras ett träd, säger Susanna Björklund, Brand Manager på Paul Mitchell Sverige.