Fira helgen med Sveriges Bästa!

Hur styr man den bästa festen under 2023? Med chips såklart! Orginalet Svenska LantChips har en stadig plats på många tillställningar, och det är inte svårt att förstå varför. Här kommer Svenska LantChips tips på hur du både kan äta gott, och göra gott, på alla festtillställningar.

Det är lätt att gå vilse i dagens stora chipsdjungel, och chipsen som tidigare endast hade plats i soffan framför tv:n eller på festen flyttar nu in i finrummet och till och med in i köket för matlagning. Exempelvis har löjromschips blivit en klassiker på många fester och med smaken Gräddfil som bas blir det uppskattat av alla. Att bjuda på tilltugg kan medföra stress, och idéer på recept som imponerar på gästerna kan vara svåra att komma på.

Under hashtagen #chipstips på Instagram kan du hitta mängder av recept från kreativa chipsälskare som gärna delar sina smarriga smakkombinationer. Här kan du hitta tips såsom att smula över Svenska LantChips Chili/Habanero för att förnya den klassiska tacosen, att använda karamellfärg i dippen för att matcha din dukning och mängder av andra recept som garanterat gör succé på alla tillställningar!

Och du, är du vegan? Inga problem! Exempelvis är Gräddfil & Lök från Svenska LantChips helt vegansk och kan ätas av samtliga. Här kan du spana in alla smaker!

Chipsen som är goda och gör gott
Redan när Svenska LantChips grundades fanns tanken om att göra goda chips – och goda gärningar. Då grundarna av företaget hade egna fadderbarn föll det sig naturligt att hjälpa till så gott de kunde. Genom sitt arbete har de, tillsammans med SOS-barnbyar, hjälpt barn i Ukraina, Ryssland, Estland och Lettland med de nödvändigheter som behövs för att säkerställa både sociala och grundläggande behov.

– Både vi på Svenska LantChips och Sverige i stort är bra på att hjälpa till där vi kan, men alla kan ändå göra mer, säger Joseph Bautista, Sales & Marketing Manager på Svenska LantChips och fortsätter:
– I vårt arbete med SOS-barnbyar har vi inte bara kunnat stödja deras arbete ekonomiskt utan även genom att sprida information om situationen många barn befinner sig i. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!

Vill du också vara med och stödja SOS-barnbyars arbete för barn i utsatthet? Här kan du läsa mer och se hur du kan vara med och bidra!