Galeon Yachts – Förverkligar dina drömmarDet finns flera anledningar till att efterfrågan på Galeon Yachts aldrig har varit större. Däribland dess innovativa lösningar, gedigna hantverk, ”beach mode” balkonger och deras höga kvalitét. Galeon Yachts finns i kategorin 30–80 fot och är utsedda av Aquaholic till en av de tio världsledande yachts. Här kan du läsa om varför just dem är världsledande.   

I 40 år har Galeon Yachts nått framgång i världen tack vare sin kvalitet och innovation. Galeon är ett privat företag och har sedan starten drivits av samma familj som specialiserat sig på att bygga lyxyachter och motorbåtar. Företaget växer stadigt och bygger cirka 365 yachts på sina två fabriker varje år. Tack vare den oöverträffade kvalitén i detaljer, banbrytande teknik och fantastiska design har företaget blivit en av de främsta europeiska yachtskaparna.

Lev drömmen i prisbelönad design
Tony Castro, en designer i världsklass har arbetat med yachtdesign hela sitt liv och vunnit hela fem världsmästerskap i yachtdesign genom årens lopp. Köper du en Galeon Yacht är det just Tony Castro som designat din yacht, något som syns i de snygga linjerna och stora fönsterpartierna för maximalt ljusinsläpp.

Väljer du att köpa en ny yacht från Galeon får du dessutom möjligheten att designa hur insidan på din yacht ska se ut.  Du väljer all inredning från tak till golv såsom träslag, textilier och färger. Varje inredning till en Galeon Yacht byggs i det egna snickeriet med de finaste träslagen, till exempel högglanspolerad valnöt. I dessa yachter hittar du allt av högsta kvalitet, exempelvis används Blum, Seakeeper och Sunbrella med flera.

Här kan du köpa din nya Galeon Yacht

Hitta din perfekta modell
”Beach mode” eller balkonger har blivit ett av Galeons Yacht signum, vilket ger en extra bredd på mellan två och tre meter. Utöver detta kan du välja mellan modellerna; flybridge, skydeck, eller hardtop med öppningsbart glastak.

Skydeck passar mycket bra i Sverige, det är en mindre flybridge där man med en enkel knapptryckning, stänger kapellet automatiskt. Perfekt de dagar då det regnar och blir soligt om vartannat.

Här kan du läsa mer om Skydeck

Komfort och smarta utrymmeslösningar är genuint inbyggt i Galeons Yachts. Men också många smarta lösningar såsom dörr vid förarplatsen, snurrbar soffa på akterdäck, eller varför inte en grill och wetbar på akterdäck? På Galeon 640 flybridge och Galeon 650 skydeck så finns det även en utgång genom framrutan ut till fördäck.

Varje Galeon är ett unikt hantverk
Galeon Yachts jobbar med den senaste tekniken med glasfiber, vacuum injicerat och kolfiber för bästa vikt, hållbarhet och viktfördelning. Alla tankar är rostfria till bränsle, färskvatten, gråvatten och svartvatten. Allt rostfritt tillverkas i egna fabriken och genom sin kvalité har de även blivit underleverantör till flera andra stora tillverkare.

Företagets fokus på detaljer och förbättringar driver dem och yachterna framåt och har lett till över tusentals nöjda kunder världen över.

I höst kommer PS Marin AB som är generalagent för Galeon Yachts sedan 6 år tillbaka, tillsammans med Galeon visa upp yachterna på olika mässor i Sverige och i Europa. I september är det mässa i Gustavsberg, Cannes och Trosa och då blir det premiär för Galeon 650 Skydeck i Sverige!

Galeon boats bygger 365 yachts per år i Polen och har 1 600 anställda. Yachterna byggs från 30–80 fot. Galeon Sverige har funnits i över 20 år. Galeon Sverige representeras av PS Marin som är generalagent i Sverige. I USA är Galeon boats det mest växande varumärket i kategorin 38–70 fot. Nu finns Galeon boats över hela världen och efterfrågan är stor.
Läs mer på psmarin.se