Från hembesök till ny klinik: VetAtHome utökar sina tjänster på Östermalm

VetAtHome har revolutionerat veterinärvården med sina hembesök. Nu tar de nästa steg och öppnar en toppmodern klinik på Östermalm, vilket ger djurägare en trygg kombination av ambulerande tjänster och klinikvård för deras fyrbenta vänner. 

VetAtHome startade med en enkel idé – att erbjuda veterinärvård i hemmet. Ambitionen var att minska stressen för både djur och deras ägare. Karolina Henzel, chefsveterinär på VetAtHome, förklarar:

– Vi såg ett behov av att kunna erbjuda vård i hemmiljö, vilket har visat sig vara en stor fördel för många. Inte bara för djuren, som slipper den stress som ofta uppstår vid transporter, utan också för djurägarna som kan känna sig tryggare hemma och spara värdefull tid. Det är mycket man kan göra på plats, kanske mer än vad många tror. 

Läs mer om VetAtHome här 

Nya möjligheter på Östermalm
Den nya kliniken på Östermalm har byggts från grunden för att möta de höga krav som modern veterinärvård ställer. Karolina berättar om projektets omfattning:

– Det var en spännande resa att skapa en klinik från grunden. Allt från vart rummen skulle placeras till vilken utrustning som behövdes har planerats noggrant. Våra kunder har ofta önskat att fortsätta sin djurvård hos oss, och nu kan vi erbjuda dem ännu mer omfattande tjänster som röntgen och operationer, vilket kompletterar våra hembesök perfekt, säger Karolina. 

Upptäck vilka tjänster VetAtHome erbjuder idag! 

Specialiserad vård för alla djur
VetAtHome har redan etablerat sig som en pålitlig partner för djurägare, och den nya kliniken utökar möjligheterna ytterligare. Karolina lyfter fram klinikens breda kompetens:

– Vi är specialiserade på både vanliga husdjur som hundar och katter, men vi erbjuder även vård för exotics, som reptiler, gnagare och fåglar. På kliniken kan vi nu utföra mer omfattande behandlingar som tandoperationer, ultraljud och mjukdelsoperationer, berättar hon och avslutar:

– Det känns fantastiskt att kunna erbjuda en komplett vårdlösning för alla våra patienter. 

Mer om VetAtHome 
Den nya kliniken på Östermalm öppnar officiellt den 7 oktober och VetAtHome ser fram emot att fortsätta ge sina kunder och deras djur den bästa möjliga vården, både i hemmet och på kliniken. För mer information och för att boka besök, besök deras hemsida www.vetathome.se