På span efter Afrikas Big Five på Serengetis ändlösa slätter

Vägen slingrar sig längs med kanten till den världsberömda Ngorongorokratern. Ibland får du i blickfånget till höger en vy över den mäktiga kratern. Igår var du nere på kraterns botten och spanade efter gamla elefanthannar med enorma betar.

Har du koll på om dina pengar används till djurplågeri?

Det är stor risk att dina sparpengar används till brutal djurhållning och miljöförstöring. Genom din bank.

Högkvalitativ hundmat som är rik på protein från insekter

Vill du känna dig trygg med att bara det bästa hamnar i din hunds matskål, och att din hund får i sig allt den behöver från sin kost? Då ska du välja FUNCiFURs insektsbaserade hundmat som är rik på protein från insekter och näring från naturliga och noggrant utvalda ingredienser så som grönsaker och superfoods.

Glädjebeskedet för alla ridsportfans – nu släpps biljetterna till Gothenburg Horse Show

Gothenburg Horse Show är äntligen tillbaka och ridsportfansen kan nu säkra sina biljetter till evenemanget som går av stapeln 23 – 27 februari 2022. 

Skriv på listan – mot global handel med vilda djur

Djur ska inte födas upp eller fångas in från det vilda för att bli husdjur, traditionell medicin eller underhållning

Kon – en ofrivillig klimatbov

Kossan har på senare tid fått ett oförtjänt rykte som klimatbov, men ekologisk mjölkproduktion är en mycket viktig del i en hållbar livsmedelsförsörjning. Nu vill organisationen KRAV slå ett slag för den KRAV-certifierade kons roll för miljön.

Så kan du bidra till bättre liv för världens delfiner: “Låt detta bli den sista generationen i fångenskap”

Delfiner ser ofta ut som om de ler, men under ytan lider de av allvarlig stress, självstympning och smärta. 
World Animal Protection Sverige vill sätta stopp för detta orättvisa djurplågeri – men kommer inte att lyckas utan hjälp från dig och många andra. 

Världens bästa dressyrtävling går av stapeln i Göteborg

19-23 februari är det dags för den 44:e upplagan av Gothenburg Horse Show, ett enormt ridsportarrangemang som lockar hästentusiaster världen över. Nu har evenemanget dessutom blivit framröstat som världens bästa dressyrtävling av Horse – equitrends International.

Kolla formarna – nu kan du baka ditt favoritdjur som pepparkaka

“Sveriges roligaste pepparkaksformar till riktigt bra priser”

Snart dags för den 44:e upplagan av Gothenburg Horse Show

Sedan begynnelsen 1977 har nästintill tre miljoner människor besökt ridsportarrangemanget Gothenburg Horse Show på plats i Scandinavium. 19-23 februari 2020 anordnas evenemanget för 44:e året i rad – och förväntas bli minst lika populärt som tidigare år.