Gör behandlingen hemma: De tar kliniken till ditt vardagsrumFör många är det en privat sak att göra en skönhetsbehandling och det är därför inte helt ovanligt att vissa inte vågar gå till en klinik då de oroar sig för att träffa på någon de känner.
Nu kan den som vill få en injektionsbehandling i sitt eget hem istället.
– Det är säkert, diskret och du behöver inte ta dig någonstans, säger Monica Jonsson, vd på Home Clinic.

Det finns flera fördelar med att låta en läkare genomföra en injektionsbehandling hemma hos dig. Det är först och främst prisvärt eftersom det är ett mobilt arbetssätt där inga extra kostnader för lokal tillkommer och det ingår dessutom en kostnadsfri konsultation. Att det är bekvämt att kunna vara hemma är även det en stor fördel.
– Det är säkert, diskret och du behöver inte ta dig någonstans – ingen behöver veta att du har gjort en behandling, säger Monica Jonsson, vd på Home Clinic.

Home Clinic utför estetiska och medicinska injektionsbehandlingar med Botox/Azzalure och Restylane vid hembesök innanför Stockholms tullar och på Lidingö – på en eller fler patienter vid samma behandlingstillfälle. Vid deras hembesök har de motsvarande medicinska förutsättningar som vid behandling på klinik med samma förberedelser samt akuthantering vid eventuella komplikationer. Alla besök utförs av Dr Patricia Thern som är certifierad hos Estetiska Injektionsrådet.
Vill du veta mer? Se Home Clinics behandlingar 

Så går det till

  • Boka din tid online eller över telefon. Det går också bra att göra en gruppbokning. Se till att du anger rätt adress och eventuell portkod.
  • Dr Thern kommer hem till dig och börjar besöket med en kostnadsfri konsultation innan behandlingen startar.
  • Hela besöket tar cirka 1 timme.
  • Betala med kort eller till Home Clinics Swish.
  • Färdigt!

Kolla in före- och efterbilderna

Hjälper vid kronisk migrän
Förutom att Botox kan användas till att förbättra ditt utseende kan det också hjälpa vid kronisk migrän och Hyperhidros. Inom sin medicinska del utför Home Clinic behandlingar mot detta på förmån – ingen remiss krävs och patienten hämtar själv läkemedlet på recept.
– Du kan precis som vid en estetisk behandling få en medicinsk behandling hemma. Du slipper helt enkelt att gå till vårdcentralen för att få Botox injicerat, avslutar Monica.
Läs mer om Home Clinics medicinska tjänster 


Om oss
Vår vision är att vara ledande inom estetiska injektioner vid hembesök; att alla som önskar en dylik tjänst förknippar Home Clinic med kunskap, ansvarstagande och trygghet och därmed söker sig till oss. Vid våra hembesök har vi motsvarande medicinska förutsättningar som vid förberedelse och behandling på klinik. Detta innebär samma förberedelser och akuthantering vid eventuella komplikationer så att du kan känna dig trygg vid injektion i hemmiljö. Våra behandlingar utgår och anpassas efter patientens önskemål och behov, och ledordet för våra tjänster är flexibilitet.

Vi vill lära känna dig som kund och tanken bakom Home Clinic är att växa organiskt och förse befintliga patienter med förstklassig service samtidigt som vi är lyhörda för det som efterfrågas och hälsar nya kunder varmt välkomna. Vid flera patienter vid samma behandlingstillfälle har vi möjlighet att erbjuda ett förmånligare pris per adderad deltagare.

Kontakt
Kontakta oss gärna så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig!
Telefonnummer: 08-88 14 34
E-mail: info@homeclinic.nu