Gör drömmen till verklighet – så köper du det perfekta huset i Spanien

Drömmer du om ett sommarhus eller att helt och hållet flytta till Spanien? Områdena kring den vackra Mazarrónbukten är fortfarande relativt oupptäckta av utländska turister. Perfekt för dig som söker tillflykt varmare breddgrader men vill slippa städerna som blivit exploaterade av turism. Här kan du med hjälp av Spaindinavia hitta en plats för vila och avkoppling eller nya äventyr! 

Det svenska företaget Spaindinavia säljer och hyr ut fastigheter i tre spanska regioner men hemmamarknaden ligger i Mazarrónbukten, en mycket populär semesterort för spanjorer – och i stort sett okänd för de flesta svenskar. Det gör både att lägenheter och hus är betydligt billigare än i orter som exempelvis Marbella eller Torrevieja samtidigt som du får ta del av den autentiska spanska kulturen. Men att köpa bostad i ett annat land kan vara mycket omständligt när man måste förhålla sig till främmande regler och språk. Därför finns Spaindinavia som stödjer dig under hela processen med allt från att hitta ett boende med bra läge och skick, juridiskt och ekonomiskt stöd, till hjälp med uthyrning och städning när du själv inte kommer vara på plats.  

Just nu har Spaindinavia 2 erbjudanden som kan underlätta ditt köp lite extra!

Erbjudande 1: Köp en begagnad fastighet för minst 150 000 euro så bjuder Spaindinavia på advokatkostnaderna, ett värde av ca 12 500kr.
Erbjudande 2: Köp nyproduktion för minst 150 000 euro så bjuder Spaindinavia på advokatkostnad + Air-conditioning, ett värde av
ca 30 000kr.

Ange kampanjkoden SPAINDINAVIA22 när du kontaktar Spaindinavia för att ta del av erbjudandet.

Se vilka hus som finns ute till försäljning här 

En pittoresk och hälsosam region
I Mazarrónbukten får man inte bygga lika tätt eller högt som i exempelvis Valencia eller Andalusien vilket gör att bukten behållit sin pittoreska charm och har inte utvecklats till de typiska skyskrapeområden som kuststäder ofta blir. Dessutom har området det åtråvärda mikroklimatet som innebär en hög medeltemperatur, lite regn och att salter och mineraler från havet stannar kvar i luften tack vare bergskammen som är belägen längs bukten. Detta typ av klimat gör under för hälsan och framförallt för de som har ont i muskler och leder. Det gör det även till ett attraktivt resmål för idrottare och motionärer då klimatet bidrar till snabbare återhämtning.  

Vill du köpa ditt nya drömhus? Läs mer här 

Fullt av aktiviteter
För dig som vill aktivera dig är Mazarrón ett Mekka. Du kan cykla eller vandra på de populära lederna på bergskammen, spela golf på någon av de 22 banorna i regionen eller testa på olika vattensporter. Längs den 35 kilometer långa bukten finns massor av småbukter och totalt 33 olika stränder. De som älskar vindsurfing kan alltså räkna med att den rätta vinden finns någonstans i området. Mazarrón är även populärt hos dykare och det finns både spännande grottor och vrak att upptäcka. Om du hellre vill besöka en vingård finns 22 stycken i regionen att tillgå
– eller varför inte besöka olivgården och köpa med riktigt fin olivolja?
 

Nära men snart ännu närmre
Just nu kan du flyga från Sverige till Alicante där det sedan är 80 minuters bilresa till Mazarrón. 2019 öppnade även en flygplats endast 30 minuter ifrån Mazarrón i Murcia dit man kommer kunna flyga till och från Sverige inom en snar framtid.  

Spaindinavia gör drömmen om ett hus i Spanien enklare. Fastigheterna de säljer är noga inspekterade och de är experter på de regioner de säljer i. Du garanteras stöd under hela processen och de frågor eller eventuella problem som uppstår hjälper de dig att lösa.  

Spaindinavia samarbetar med flera pålitliga partners, såsom advokater, banker, Notarius Publicus med mera så att du får all den juridiska och finansiella hjälp du behöver vid ditt köp. 

Läs mer på:
www.spaindinavia.com/se