Få en vinterupplevelse med mer än ”bara” skidor

Vintern är här och att fara ut i backen eller glida fram i längdspår är en efterlängtad aktivitet för många. Järvsö är ett populärt alternativ med sina skidanläggningar och vackra natur.  Men vill du ha mer än ”bara” skidåkning och njuta av andra vinteraktiviteter är det nyöppnade Camp Järvsö du ska besöka – här står hälsa, träning och balans i fokus.

Vill du känna ro men också vara aktiv under din semester är Camp Järvsö ett optimalt val. Bakom boendet står Springtime, Sveriges första anordnare av träningsresor som nu firar 40 år fyllda av uppskattade resor världen över. Den nya satsningen Camp Järsvö är en del av Springtimes arbete för att starta upp fler aktivitetsfyllda resor i Sverige.

Under vinterhalvåret kan de kännas extra motigt att hålla i gång träningen, men på Camp Järvsö kommer du garanterat hitta glädjen. Här får du träffa människor som delar dina intressen, öva på teknik och hålla dig aktiv i en uppfriskande miljö, på dina villkor. Aktivitetsutbudet är stort vilket gör att det finns en stor chans att du hittar nya intressen.

Yoga, vinterfiske eller långfärdsskridskor? Läs mer här!

Hitta lugn och balans i livet
Gör dig fri från stressen i vardagspusslet. Efter du varit på Camp Järvsö är målet att din puls ska vara tio slag lägre än när du först kom dit. Utöver fantastisk skidåkning både utför och på längden erbjuds varierad gruppträning inom, rörlighet, kondition, styrka och koordination. Som start och avslut på dagen finns det även möjlighet till rogivande yogapass. På Camp Järvsö finns aktiviteter för alla, stora som små. I temakalendern kan du spana in de nischade helgerna och hitta det som bäst passar dig, familjen eller kompisgänget.

Fram till påsken 2022 pågår ett vintererbjudande med 11 km skridskobana, det nya elljusspåret, isvaksbad, bastu, fiske och mycket mer!

Läs om en vinter på Camp Järvsö här!

Camp Järvsös "spa" med isvaksbad och vedeldad bastu

På Camp Järvsö Hotell finns flera olika boendealternativ såsom hotellrum, lägenheter och campingplatser. I anslutning finns en trevlig restaurang med vacker utsikt över Kalvsjön. Här finns även möjlighet till att träna i det toppmoderna gymmet, prova på pilpågsskytte, åka pulka, grilla eller gå på en tipspromenad.

Du väljer själv antal dygn du vill stanna och följande ingår alltid:

  • Logi i vald rumstyp
  • Frukost
  • Deltagande i alla ledarledda pass enligt program.
  • Tillgång till anläggnings faciliteter enligt beskrivning.
  • Barn upp till 17 år bor (i befintliga sängar), äter och deltager i aktiviteter gratis

Om du längtar efter en aktivitetsfylld vinterresa är Camp Järvsö det perfekta alternativet.

Träningsprofilerna som står bakom Camp Järvsö
De som står bakom Camp Järvsö är Cecilia Gustafsson, en utav Sveriges främsta yogaledare, Peppe Lindholm stor löparprofil och inte minst Carolina Klüft och Patrik Klüft, alla samtliga stolta Järvsöbor. Tillsammans med Springtime har de skapat en plats för glädje, aktivitet och välmående.

Läs mer på campjarvso.se