Sugen på värme och en upplevelsefylld resa? Åk på träningsresa till Portugal!

Vill du åka på en aktiv och rolig semester, komma igång med träningen eller utveckla din träningsteknik i fantastisk medelhavsmiljö? Då är det Springtime du ska spana in! I år firar Sveriges första träningsresearrangör 40 år av uppskattade upplevelser världen över – där ett av de mest populära destinationerna är Portugal.

Föreställ dig en lugn morgonpromenad eller uppfriskande yoga i soluppgången på stranden följt av en mättande frukost som förbereder er för den natursköna vandringen i bergen. På Springtimes träningsresor till Portugal kan du få uppleva detta och mycket mer – och det finns något för alla.

Oavsett vem du är eller vad du har för mål med din träningsresa finns något för dig. Springtime har mängder av olika teman så som familjeveckor, seniorveckor, löpning- eller dansveckor. Beroende på ditt eget intresse kan du välja det som bäst passar dig i Springtimes breda aktivitetsutbud.

Aktivera dig på dina villkor
Valmöjligheterna är många även när du väl är på plats i soliga Portugal. Hela ca 60 träningspass finns på schemat där du kan välja och vraka efter dina önskemål. Yoga, styrke-, fys- och rörlighetspass erbjuds varje dag tillsammans med vissa veckor där fokus kan ligga på dans, familjeträning eller till och med körsång. Utöver detta finns även utrustning till utlåning för padel, tennis, golf, cykling och simning. Möjligheterna för aktivering är oändliga!

Efter och mellan träningspassen kan du slappa någonstans på den 2 mil långa stranden, socialisera med dina nya träningskompisar eller besöka de restauranger, caféer och glassbarer som finns på den nybyggda boardwalken!

Andra resor Springtime erbjuder
Springtime arrangerar även resor till bland annat vackra Mallorca, härliga Kroatien eller varför inte en träningsresa till underbara Davos? Storstäder finns också med i programmet och till exempelvis New York erbjuds årligen tre härliga resor för dig som gillar att springa. I Sverige storsatsar Springtime på Järvsö och erbjuder en härlig vintersemester på Camp Järvsö såväl som en underbar sommarupplevelse på den de gamla hälsingegården som ligger fantastiskt belägen mitt ute i naturen med en magisk utsikt över Kalvsjön.

Tryggt och säkert
Om du som många andra känner dig osäker kring att boka en resa kan du känna dig trygg med att Springtime har gratis avbokning fram till 70 dagar innan resdag och gratis ombokning 30 dagar innan, så du kan vara säker på att du får pengarna tillbaka eller välja att skjuta fram din resa.

Till skillnad från andra destinationer har Portugal fortfarande en relativt stillsam turism och är inte lika exploaterat som andra resmål. I samband med det har Portugal varit framgångsrikt när det gäller att hantera pandemin och restriktioner vilket gör att du kan känna dig trygg att regler följs. Självklart följer Springtime även de restriktioner som ges från respektive myndigheter. Samtliga av Springtimes hotell i Portugal är Clean & Safe-certifierade som är en certifiering framtagen av Portugals turistbyrå tillsammans med deras hälsomyndighet för att minimera spridningen av covid-19.

Boka en oförglömlig resa med träningsresornas urmoder Springtime. När de startade var de först i sitt slag och är nu den största nischade träningsresearrangören i Sverige. Springtime har resor världen över men satsar nu även på att utöka sitt utbud inom Sverige för att anpassa sig till nutidens förändrade resvanor och dra sitt strå till stacken för en hållbarare värld.

springtime.se