Här är den innovativa serum-nyheten från AMEŌN: ”Måste upplevas”

Med hösten i antågande är det den perfekta tiden att ge din hudvårdsrutin lite extra kärlek. Nu blir det dessutom behagligare än någonsin att använda sig av serum efter lanseringen av AMEŌN:s serum- och kryokuber – där Sverige är först ut på den europeiska marknaden.

Hudvård har alltid varit förknippat med avkoppling och självomsorg, och trenderna fortsätter att växa. En av de senaste stora trenderna är kryoterapi, där kändisar och modeller världen över har omfamnat isbad för ansiktet, exempelvis i form av Bella Hadid och Hailey Bieber. AMEŌNs nya serum, Frozen Essence™, förenar det bästa av två världar med en kombination av kryoterapi och hudvård, genom högkvalitativa, kliniskt beprövade ingredienser.

– De serumfyllda engångsampullerna fryses ned, och vid användning läggs det i den medföljande gasväven och sen är det bara att massera det över ansikte och hals. Förutom att det exfolierar, stramar upp porer, ger en strålande och klar hud så är det dessutom väldigt, väldigt behagligt, berättar Alina Mehrle, grundare av AMEŌN.

Läs mer om Novi Medical Solutions och AMEŌN

Först i Europa
Frozen Essence™ är världens första serum i form av en iskub med kryoeffekt. Dessutom är Sverige först i Europa att få ta del av produkten – och en som redan hunnit testa är entreprenören Sharareh Hoss, grundare av produktions- och marknadsföringsbyrån Hoss Agency.

– När jag först applicerade serumet så kändes det verkligen som en fräsch kick av energi för huden, och det var ett omedelbart lyster och en uppfriskning som är svår att beskriva; det måste upplevas.

Jämfört med ett traditionellt serum går AMEŌN:s upp till fem gånger djupare in i huden, vilket också Sharareh lyfte som den största skillnaden.

– Den intensiva, kylande effekten stimulerade verkligen huden djupare. Det kändes verkligen som att jag gjorde en kryobehandling hemma – uppstramande, uppiggande och en omedelbar boost för cirkulationen. Ingen annan produkt jag testat har gett samma fräscha, energigivande känsla. Den var dessutom varken rinnig eller klibbig. Det gick från friskt och kylande till silkeslent och återfuktat på bara några sekunder. Inga spår av klibbighet, endast en fräsch och uppfriskande hy!

Här finns Frozen Essence™ – läs mer

För den perfekta basen
Sharareh berättar vidare att is-serumet fungerade som en perfekt bas för hennes smink, genom att jämna ut hudens struktur och skapa en återfuktad liksom fräsch canvas. Förutom att sminket glider på lättare och sitter längre så ser det dessutom naturligt strålande ut hela dagen, förklarar hon.

Is-serumet kommer dessutom i två olika format.

– Det finns två olika typer av AMEŌN:s isbitar och båda fungerade så himla bra. Det rosa är för ”glow”, medan det blåa är för mer känslig hud vilket passar perfekt när man har en period med en mer ojämn, känslig hud eller efter en microneedling-behandling.

Det innovativa serumet finns just nu endast att köpa på LYKO när du klickar på "Bevaka", och rekommenderas att användas dagligen första veckan och sedan två till tre gånger per vecka för bästa, möjliga resultat.

– Is-serumet kommer i 9-pack och ska ses som en kur och kan återanvändas. För mig håller en isbit ungefär tre gånger, så det är en väldigt prisvärd investering samtidigt som man verkligen känner känslan av lyx vid användning, avslutar Sharareh Hoss.

Du som återförsäljare är välkommen att besöka vårt showroom i Stockholm. Ring alltid i förväg och boka in ett möte så att vi vet att en säljare har möjlighet att träffa dig.

T: +46 (0) 850 235 210
E: info@novimedicalsolutions.se www.novimedicalsolutions.se

Sharareh Hoss är en framgångsrik entreprenör som, tillsammans med sin syster Roshi, har grundat en av Sveriges ledande produktions-och digitala marknadsföringsbyråer. Byrån har samarbetat med välkända klienter som Vasakronan, Ess Group och LUNAR. För sitt framstående arbete inom branschen utsågs Sharareh till "Årets PR-Influencer Award" 2020. Dessutom blev de utsedda till "Årets Unga Företagare" i Stockholm län 2023.

Vi distribuerar kosmetiskt och estetiskt medicintekniska produkter som har konsumenternas verkliga skönhetsbehov i åtanke. På Novi Medical Solutions tror vi på högkvalitativ, inkluderande hudvård och arbetar för att ta fram innovativa och högpresterande produkter till den svenska marknaden, men nu också hela Skandinavien när det kommer till vissa av våra varumärken. Vi prioriterar säkerhet och kvalitet. Därför samarbetar vi endast med varumärken som behåller CE/FDA-godkända produkter och säkerställer att vi övervakar utvecklingen från fabrik till slutkonsument.

Victor Christophe

Learn More →