Know to Glow utökar sortimentet med miljömedvetet K beauty-märke

Att ta hand om sin hud behöver inte vara svårt eller kosta skjortan. Know to Glow erbjuder effektiva produkter, gratis konsultation och stor kunskap om hudvård. Nu utökar de sortimentet med nya, helt veganska K Beauty-märket Vegreen.

Därför är Grevinnans Rums produkter ett bra val för både hud och miljö

Det är inte helt lätt att hitta rätt i den omfattande hudvårdsdjungeln. Antalet märken är många och dess syften likaså, och det blir därför ofta en rejäl utmaning att verkligen hitta något som din hud tycker om. Men genom Grevinnans Rum och dess produkter blir det lätt att hitta rätt – samtidigt som du gör gott för miljön.

– Vi har vunnit priser som Nordens bästa ekologiska hudvård, och det är vi självklart väldigt stolta över, berättar Karin Egertz, grundare av Grevinnans Rum.

Guiden som hjälper dig hålla huden i schack under vintern

Årets olika säsonger och varierande väder kan ibland ställa till det för huden. Därför kan det vara klokt att ändra din hudvårsrutin så den passar det rådande klimatet och kan skydda din hud på bästa sätt. Här får du tips på vad du bör tänka på för att få en fungerande hudvårdsrutin under de kyligare månaderna.

Låt 2022 bli året du hittar ditt glow – så gör du

Hudvårdsintresset fortsätter att växa och just glow, det där perfekta lystret, är det man numera strävar efter. Men hur får man egentligen glow? Här tipsar Sabina Jasinski, hudvårdsexpert och grundare av Know to Glow om produkterna och hudvårdsstegen för att du ska hitta ditt.

Hudvårdsexperten avslöjar: Knepen för en välmående hud under vintern

Oavsett om man har en torr, fet eller känslig hud så påverkas den av vintern på ett eller annat sätt. Men det finns knep för att få bukt på torrhet, irritation och återställa hudens balans. Här tipsar Know to Glows hudvårdsexpert Sabina Jasinski om produkterna och knepen som hjälper dig få en välmående hud och […]

Solskyddsguide: Så väljer du rätt solskydd till ditt barn

Sommaren står runt hörnet och familjeutflykten till stranden står på de flestas agenda. Men man glömmer lätt att både barn och vuxna bör skydda sin hud en vanlig dag när solen tittar fram.  Det här ska du tänka på när du ska välja solskydd både till dig och ditt barn.  

Införskaffa en välgörande bastutunna från Bastuexperten.se

Vare sig det är vinter eller sommar så går inget upp mot ett härligt bastubad. Bastuexperten.se erbjuder prisvärda bastur som är färdigmonterade och går att placera på tomten eller din favoritplats. En storsäljare är deras bastutunnor som kan anpassas efter dina önskemål. 

Hemligheten bakom succén EVY – så fungerar hudvårdsteknologin

Många förknippar nog EVY med deras solskyddsmousse som syns i var och varannan badväska under sommaren.  Tack vare sin unika hudvårdsteknologi är de i dag tredje största solvarumärket i Sverige. Men EVY är mer än ett solvarumärke, tack vare sin grundformula skyddar den känslig, torr hy som lider av klåda, eksem och kontaktallergi året runt, […]

Vårda vinterhyn med Aleppotvålen

Vintern och dess kyla innebär för en stor del människor en torr hy. Samtidigt rengör vi oss noga för att hålla bakterier och sjukdomar borta. Ett sätt att fortsatt rengöra men slippa uttorkad hud är Aleppotvålen – den helt naturliga hårdtvålen med endast tre ingredienser.

Abilar Kådsalva – ett måste i ditt husapotek

Abilar® 10% Kådsalva är en sårläkande salva som fungerar som en skyddande barriär mot yttre faktorer som bakterier och svamp.