Nu kan du köpa biljetter till den stora hästfesten – mitt i Stockholm

Sara Johansson, tävlingsledare för evenemanget: “Det är något helt nytt för Sverige”.

Vill du fynda guld? Här är det guldrea 365 dagar om året

Guld, diamanter, ädelstenar, klockor och silverföremål. Det är bara lite av vad du kan fynda hos en pantbank – till en bråkdel av priset i vanliga guldbutiker.

Experternas 5 tips – för att lyckas med onboardingprocessen

“Vår spaning för 2019 är att allt fler företag har investerat i digitala lösningar för att förenkla sin onboarding”

Trenden: Så vill vi förvara våra prylar 2018

“Vi hämtar, fotar, förvarar och lämnar tillbaka dina saker när du behöver dem igen”

Ångbryggeriets resa – från hembryggt till prisbelönt öl

En medlems-pub och ett gäng ölentusiaster – så började historien om Nynäshamns Ångbryggeri. I dag har det bland annat mottagit World Beer Award för Europas bästa export och följs av en mängd öl-entusiaster i sociala medier.
– Slutprodukten ligger oss oerhört varmt om hjärtat, säger Marcus Wärme, vd.

Julklappstips: Ge bort en möjlighet att få klasskamrater och en ljus framtid

Julen står för dörren och vi börjar fundera på vad vi ska ge bort i julklapp – men vad ger man någon som redan har allt?
Allt fler väljer att avstå från julklappar för att istället ge till bättre behövande.
– Med en tredjedel av den summa som svensken i snitt lägger på julklappar kan en flicka i Afghanistan få ett års skolgång, säger Monica Eriksson, insamlingsansvarig på Svenska Afghanistankommittén.

Sex snabba steg: Så underhåller du din bil – och sparar pengar

Det kan verka som ett stort projekt att hålla bilen i trim, men med rätt produkter och några enkla knep får du snabbt en skinande ren bil – samtidigt som du säkrar bilens värde och får pengar över till annat.

Eva Salomon håller koll på hälsan med prover från Werlabs

I USA blev blodprover en del av hennes regelbundna hälsorutin. Nu är hästvärldens hemligaste ledarstjärna tillbaka på hemmaplan. Friskare, piggare och mer intresserad av sin hälsa än någonsin tidigare använder Eva Salomon Werlabs för att hålla koll på sin hälsa.

Kunden är chef över kundtjänsten

Näthandeln ökar och därmed förändras vårt sätt att konsumera. Men vissa saker förändras inte – vikten av en god kundservice.

Balingsholm – småskaligt, genuint och naturnära

Bara sexton kilometer från centrala Stockholm ligger en av Sveriges vackraste konferensanläggningar. När Lottie Orrvik blev tillfrågad om att åta sig jobbet som vd för Balingsholm var hon bestämd: hon kunde gärna tänka sig att ta över driften – men då ville hon äga hela anläggningen. Så fick det bli.  2004 köpte Familjen Orrvik herrgården.  […]