Här är den nya hudvårdstrenden: ProbiotikaI dag hittar vi inte enbart nyttiga bakterier i olika mat- och hälsosammanhang. Nu finns de även i hudvårdsprodukter. Det är optimalt för vår hy, menar hudterapeuten Emelie.

Oavsett om du upplever att du har en bra hy eller lider av problemhy är det viktigt att några gånger per år ge huden en boost med en ansiktsbehandling. Det spelar ingen roll om du är man eller kvinna, ung eller gammal. En vacker hy behöver inte vara ärftlig, det är något alla kan uppnå. Men det finns några saker du bör tänka på när du väljer ansiktsbehandling. Här avslöjar hudterapeuten Emelie vad.

Emelie är en SHR-auktoriserad och Cidesco-certifierad hudterapeut och öppnade i maj 2016 upp dörrarna till sin salong på Kungsholmen i Stockholm. Här använder hon erfarenheter från både klinik och spa när hon utför ansiktsbehandlingar anpassade efter varje enskild hy.
Läs mer om salongen här

”Återställer balansen i mikrofloran”
Inför varje ansiktsbehandling görs en hudanalys och därefter skräddarsys din behandling efter behov och önskemål. Men det finns något som är genomgående för samtliga – oavsett om du har en fin, uttorkad, torr eller känslig hy – eller lider av acne, rosacea eller eksem.
– Jag arbetar med levande probiotika för huden. Det är goda bakterier som genom en djupgående kommunikation ner i hudlagret kan återställa balansen i din mikroflora. Det är optimalt för en fin hy. Dessutom kan användningen av probiotika bromsa åldrandeprocessen.
Vill du boka tid för en probiotisk ansiktebehandling hos Emelie? Klicka här

”Huden är helt fantastisk”
Vidare förklarar Emelie att en ansiktsbehandling med probiotika ger en omedelbar lyster och en fin och mjuk hy. Resultatet är något som inte hålls tillbaka i de kundomdömen som getts från kunder.
– Jag har varit på flera olika behandlingar hos Emelie. Hon har alltid ett mycket trevligt och personligt bemötande. Ansiktsbehandlingen är helt ljuvlig. Emelie är extremt påläst och kunnig. Kan inte tänka mig någon bättre.
Läs fler kundomdömen här

Emelie utbildade sig till hudterapeut vid Gildaskolan i Stockholm och tog examen i februari 2012.

Som SHR-auktoriserad och Cidesco-certifierad hudterapeut har hon nu sin salong där hon bland annat utför ansiktsbehandlingar, behandlingar för fransar och bryn, kroppsbehandlingar, massage, vaxning, hudanalys, hårborttagning – och mycket mer.

Kontakta Emelie här