Så enkelt hittar du en Dermalogicacertifierad hudterapeut nära dig

Har du ojämn hudton, ålderstecken, akne, känslighet eller något annat hudtillstånd? Det professionella hudvårdsmärket Dermalogica vill med kampanjen Skin: We Treat It All visa upp att hudvård på både klinik och hemmavid verkligen kan anpassas till alla olika hudtillstånd och hudtyper 

– För oss handlar hudvård om att man ska trivas i sin egen kropp. Våra återförsäljare är specialutbildade hudterapeuter som dagligen hjälper människor att hitta rätt hudvårdsrutiner för just deras unika behov, säger Susanna Norgren, hudterapeut och utbildare på Dermalogica.

Hitta en Dermalogicacertifierad hudterapeut nära dig, sök här

Huden är vårt största organ och det finns en mängd olika hudtillstånd som kräver individuell behandling för att uppnå bästa möjliga resultat. Oavsett om det handlar om specifika problem som ojämn hudton, akne, fina linjer eller känslighet behövs anpassade lösningar för att ta itu med dessa.  

Hudvårdsmärket Dermalogicas breda utbud av produkter omfattar inte bara produkter som rengöringar, återfuktande cremer, djupverkande serum och effektiva solskydd utan även professionella behandlingar som exempelvis kemisk peeling – en populär och effektiv behandling för att förbättra hudens utseende och textur.
– Genom att använda högkoncentrerade syror och låga pH-värden kan man få bort det yttersta hudlagret av torra, glåmiga celler och samtidigt stimulera cellförnyelsen. En av marknadens mest kraftfulla kemiska peelings är Dermalogicas Pro Power Peel och den utförs endast hos hudterapeuter med specialistutbildning eller på hudläkarkliniker, säger Susanna.

Vilka hudvårdskliniker erbjuder Dermalogicas behandlingar nära dig? Sök här

Hitta din närmaste hudterapeut
Dermalogica lanserar nu kampanjen Skin: We Treat It All med syfte att visa upp att det finns möjlighet för alla individer att få hjälp med att hitta rätt i hudvårdsdjungeln och att man genom att konsultera en Dermalogicacertifierad hudterapeut kan uppnå snabba och fina resultat. 

Dermalogicas globala nätverk av professionella hudterapeuter har samtliga genomgått gedigna utbildningar för att uppfylla Dermalogicas höga standarder för kunskap och service. För att hitta en Dermalogicacertifierad hudterapeut i Sverige, använd Dermalogicas sökfunktion där du fyller i närmaste stad och då får förslag på hudvårdskliniker i området.

– Vi strävar alltid efter att säkerställa att du som kund får bästa möjliga upplevelse och resultat. Genom att samarbeta med professionella hudterapeuter kan vi hjälpa dig att känna dig säker på att du får högkvalitativ service och vägledning under hela processen.  

Läs mer om Dermalogica här 

 

Professionell hudvård sedan 1986

Dermalogica grundades av en hudterapeut så vi vet allt om hur viktigt det är att anpassa hudvård inte bara efter din hudtyp utan också efter din livsstil. Det måste fungera i vardagen och ge de resultat som just din hud behöver. Dermalogica är inte bara synonymt med resultatgivande hudvårdsprodukter utan även med behandlingar av hög professionell standard.

Läs mer om Dermalogica här!