Här är produkten som passar perfekt till vinterns äventyrVintern är i full gång och den efterlängtade snön har äntligen kommit till hela Sverige. Detta är något som för många innebär allt från besök till fjällen till friska promenader i skogen. Oavsett anledning finns nu Klean Kanteen – flaskorna och termosarna som är till stor nytta för dina utflykter och för miljön.

Vintern är här, och det med besked. Efter ett flertal vintrar där det varit allmänt dåligt med snö ligger snön äntligen kvar och lyser upp landet, och öppnar upp för trevliga och roliga utomhusaktiviteter. Tid som spenderas i pulkabacken eller under vinterpromenaden blandas gärna med avslappnande fika- och matpauser, och nu finns flaskorna och termosarna som både är miljövänliga, enkla att underhålla och smidiga att ta med sig.

NordicEnvoy marknadsför och distribuerar flertalet olika miljövänliga varumärken runtom Sverige, däribland Klean Kanteen.

– Letar man efter ett miljövänligt och minst sagt hållbart alternativ till flaskor och termosar så finns svaret i Klean Kanteen, berättar Morgan Andersson, CEO på NordicEnvoy.

Många positiva egenskaper
När det kommer till Klean Kanteens produkter finns det en stor mängd att välja från. Termosar finns med storlekar från 0,5 liter till en liter, och är utrustade på så vis att varm och kall dryck håller sin önskade temperatur ännu längre. Ska du spendera längre tid ute i friluftslivet finns flaskor som rymmer nära på två liter, som utöver sin volym också är lättviktig.

– Klean Kanteen kommer också med mycket annat utöver den typiska flaskan och termosen. Här finns smidiga och hållbara matlådor, set med sugrör och produkter som är mer ämnade för barn.

Vill du ha mer information om NordicEnvoy och Klean Kanteen?

Hållbara och miljövänliga produkter är långt ifrån det enda som beskriver Klean Kanteen, och listan kan göras lång över de många positiva egenskaper som man besitter, menar Morgan.

– Till exempel är samtliga av produkterna hållbara, hälsosamma, 100 procent återanvändbara och helt fria från bisfenol A och andra giftiga ämnen.

Morgan berättar också att man på Klean Kanteen på många olika sätt stöttar miljön och rättvisa arbetsvillkor. Detta gör man bland annat genom att ha en affärspolitik som stödjer miljömässiga och rättvisa förhållanden inom arbetet, samtidigt som man också är medlem i 1% For The Planet vilket innebär att man donerar mer än en procent av sin årliga försäljning till ideella organisationer som jobbar för att skydda och förbättra miljön på planeten.

– Det finns väldigt mycket att lyfta fram, men det är verkligen värt att benämna att det är väldigt bra på så många olika sätt. Vi utlovar även en livstidsgaranti på att produkterna från Klean Kanteen håller en evighet, så det är hållbart både för miljön och för plånboken, avslutar Morgan.

NordicEnvoy är ett företag inriktat på försäljning av produkter för ett miljövänligare outdoorliv.

Man marknadsför och distribuerar varumärken som bland annat Klean Kanteen, Sunday Afternoons, Opinel, ChicoBag, ToGoWare och många fler.

NordicEnvoy / Scandinavian Distributing AB
Baumansgatan 3, SE-593 32 VÄSTERVIK
Tfn: +46 (0)490 44 40 50
E-post:
kundservice@nordicenvoy.se