Know to Glow utökar sortimentet med miljömedvetet K beauty-märke

Att ta hand om sin hud behöver inte vara svårt eller kosta skjortan. Know to Glow erbjuder effektiva produkter, gratis konsultation och stor kunskap om hudvård. Nu utökar de sortimentet med nya, helt veganska K Beauty-märket Vegreen.

Därför är Grevinnans Rums produkter ett bra val för både hud och miljö

Det är inte helt lätt att hitta rätt i den omfattande hudvårdsdjungeln. Antalet märken är många och dess syften likaså, och det blir därför ofta en rejäl utmaning att verkligen hitta något som din hud tycker om. Men genom Grevinnans Rum och dess produkter blir det lätt att hitta rätt – samtidigt som du gör gott för miljön.

– Vi har vunnit priser som Nordens bästa ekologiska hudvård, och det är vi självklart väldigt stolta över, berättar Karin Egertz, grundare av Grevinnans Rum.

Pia Qvarnström “Bärta är långt ifrån lagom”

Det tog foodien Pia Qvarnström fyra års experimenterande att utveckla veganska Bärta till den produkt det är idag; en groddad och fermenterad gul ärta, som är ett smakrikt och mångsidigt köttalternativ, och därtill planetnyttig på riktigt. Ja, Bärta menar allvar med att vara långt ifrån lagom. – Drömmen var att bidra till en matvärld där […]

Här är produkten som passar perfekt till vinterns äventyr

Vintern är i full gång och den efterlängtade snön har äntligen kommit till hela Sverige. Detta är något som för många innebär allt från besök till fjällen till friska promenader i skogen. Oavsett anledning finns nu Klean Kanteen – flaskorna och termosarna som är till stor nytta för dina utflykter och för miljön.

Tips: Med Laundrop slipper du ägna flera timmar i tvättstugan

Studier visar att en familj i genomsnitt spenderar åtta timmar i veckan, alternativt 17 dygn per år, med sin tvätt. Att slippa tvätta på egen hand har tidigare varit en dröm, som för många varit svår att nå när alternativen varit krångliga och dyra. Tack vare företaget Laundrop kan du luta dig tillbaka och njuta av att din smutstvätt hanteras professionellt och skyndsamt och levereras till din dörr – ren, sorterad, vikt och manglad.

Nyttiga mellanmålet lanseras på Coop: ”En ’game changer’”

”Det är ett ekologiskt, glutenfritt, nyttigt och veganskt mellanmål som är enkelt att ta med när man är på språng”

Här är vitaminer och mineraler som gör gott – på riktigt

Det råder ingen brist på vitaminer, mineraler och annan hälsokost på marknaden. Men faktumet till trots kan det ändå vara en utmaning att hitta produkter som innehåller bra ingredienser och som dessutom ger bra effekt och fungerar väl. Nu har hälsokostbolaget DCG Nordic AB lanserat sin nya serie CareMe: som är speciellt framtagen på modern forskning med fokus på både naturliga och rena ingredienser.

Bra Miljöval på elen – lika självklart som att välja eko-bananer

Du som är elhandelskund hos Eskilstuna Energi och Miljö kan välja till Bra Miljöval. Sara Widman, kommunikatör för Bra Miljöval Elenergi på Naturskyddsföreningen, förklarar varför det är ett bra val.

Bra Miljöval på elen – lika självklart som att välja eko-bananer

Du som är elhandelskund hos SEVAB Strängnäs Energi kan välja till Bra Miljöval. Sara Widman, kommunikatör för Bra Miljöval Elenergi på Naturskyddsföreningen, förklarar varför det är ett bra val.

Pionjärerna i chipsdjungeln – låt oss ta tillbaka lantchipsen!

Vi svenskar älskar chips och utbudet blir bara större och större. Orginalet som har en stadig plats på hyllan är Svenska LantChips, varumärket som först introducerade oss till lantchips – det som i dag många gånger går vid namnet premiumchips. Här är Svenska LantChips bästa recept och smakkombinationer för alla tillfällen.