Här är supermaten för golfare: ”Ett helt nytt alternativ på banan”

Hur kan en golfspelare hålla fokus och prestera på topp under spelets 18 hål? Katarina Furin från Edgy Foods menar att ett sätt är rätt energi. Men glöm snabba kolhydrater – Edgy Foods har lanserat Edgy Veggie To Go och Edgy Veggie snacks som maxar din ork och dina golfresultat.

För golfspelare innebär en golfrunda en promenad på mellan sex och sju kilometer. Det är en runda som kan ta mellan fyra och sju timmar. Trots att tempot ofta inte är högt är det viktigt att fylla på med energi för att hålla fokus och maxa resultatet. Edgy Foods erbjuder veganska snabbmåltider och snacks som blivit en vanlig syn på golfbanan och bland golfspelare.

”Verkligen supergoda”
Snabbmåltiderna, Edgy Veggie To Go, är inte enbart veganska – de är även glutenfria och innehåller få kalorier. Dessutom är de enkla att tillreda när hungern slår till.

– Du behöver bara tillsätta kokande vatten som du har med dig i en termoflaska. Därefter rör du runt och sedan låter du den stå i fem minuter. Vips har du en näringsrik och god måltid på banan, säger Katarina Furin från Edgy Foods.

Måltiderna finns i tre olika smaker; ”Chili sin Carne Classic” som innehåller svarta bönor, kidneybönor och tomater, ”Quinoa & Chickpea Fajita style” med quinoa, kikärtor och röd paprika och ”Rice & Lentils Red Curry” med ris och bruna linser.

– De är verkligen supergoda och hälsosamma, säger Katarina Furin.

Vill du beställa hem Edgy Veggie To Go koppar till nästa golfrunda? Klicka här!

Edgy Veggie To Go

Snacks med spännande smaker
I Edgy Foods sortiment finns även en rad hälsosamma snacks för golfare. Ett av dessa är deras Edgy Veggie snacks, rostade bönor och ärtor. Dessa är naturligt rika på båda kostfibrer och protein och innehållar mindre än en tredjedel fett jämfört med rostade nötter. Vill du testa deras ärtor med en pikant ostsmak eller spännande lakritssmak, bondbönor med cidervinäger eller kanske deras ärtor med pepparrotssmak? Valmöjligheterna är många och alla är veganska och glutenfria, berättar Katarina.

– För golfare är det ofta svårt att hitta bra snacks att ta med ut på banan. Kexchoklad smälter ju, så för många blir det ofta en eller två bananer som ibland har hunnit bli bruna och äckliga, eller kanske en bar. Detta är ett helt nytt och hälsosamt alternativ på banan, avslutar Katarina Furin.

Edgy Veggie snacks

Vill du också testa Edgy Foods Snacks? Beställ hem och testa nyheten i dag. Klicka här!

Edgy Foods är det lilla bolaget som drivs av en handfull personer som alla har arbetat med livsmedel under många år. Några är vegetarianer och några är experter på matvaruingredienser men alla har ett gemensamt intresse – hälsosam och god mat.

"Vi reser ofta runt i världen för att hitta inspiration och identifiera nya livsmedelstrender. Därav möter vi ständigt på spännande produkter som vi tycker oss sakna på hyllorna i Skandinavien. Detta försöker vi att göra något åt, och vårt mål är att öka utbudet av spännande matvaror, så du får flera produkter att välja mellan! Samtidigt vill vi gärna göra det enklare för dig att köpa goda och hälsosamma matvaror i det dagliga — utan att behöva spendera alltför mycket tid i köket."

Här hittar du vårt sortiment

Vill du kontakta oss? Klicka här!