Här är utbildningarna för några av framtidens hetaste yrken

Oscar Lindqvist läste utbildningen "Webbutvecklare e-handel" hos Changemaker Educations

Vill du ha en spännande karriärmöjlighet inom ett kreativt och digitalt yrke som får dig att blomma ut? Hos Changemaker Educations kan du utbilda dig till Webbutvecklare E-handel och under hösten startar två helt nya utbildningar med stora framtidsmöjligheter;
 Experience Designer och Agile Project Manager.

– Mottagandet har varit positivt, säger Anna Möller, utbildningsledare.

Den digitala utvecklingen gör att kompetens inom dynamiskt webbutveckling, mobile first, responsiv design och UX-design är attraktivt för dagens och framtidens e-handelsmarknad. 
Det svarar Changemaker Educations yrkeshögsutbildning ”Webbutvecklare E-handel” mot.
– Det är en bred YH-utbildning som ger dig möjlighet att jobba med allt från webbutveckling till webbdesign, webbprogrammering, UX-design och mycket annat. Det passar alla som är intresserade av att ha ett yrke som är modernt, och det finns ett starkt behov från arbetsmarknaden, berättar Anna Möller, utbildningsledare hos Changemaker Educations.
Vill du veta mer om utbildningen ”Webbutvecklare e-handel”? Klicka här

”En lovande framtid”
Oscar Lindqvist påbörjade ”Webbutvecklare e-handel” hösten 2014. Efter två års utbildning som inkluderade teoretiska studier, produktioner, projekt och LIA (arbetsplatsbaserad praktik) driver han i dag en egen webbyrå och utbildar inom frontendutveckling.
– Jag såg en väldigt lovande framtid när jag först sökte till Webbutvecklare e-handel för snart fem år sedan. Det är stor efterfrågan på kompetenser såsom programmerare, webbdesigners och webbutvecklare. Under utbildningen kom jag snabbt fram till att frontend var helt och hållet för mig och jag har valt att fortsätta fokusera på det spåret, säger han.
Ansök till utbildningen ”Webbutvecklare e-handel” – klicka här!

Startar två nya utbildningar
Hösten 2019 startar Changemaker Educations två nya utbildningar. ”Agile Project Manager” och ”Experience Designer”. Alexandra Törmänen, tidigare utbildningsledare hos Changemaker Educations, berättar hur utbildningarna öppnar upp för roller som bland annat agil projektledare, it-projektledare, ux-designer och gamificiation designer.
– Företag ökar sina satsningar inom digital kompetens och undersökningar visar att Sverige behöver omkring 4 600 projektledare med agil kompetens inom bara fyra år, säger hon och fortsätter:
– Inte minst ökar efterfrågan på den som är utbildad Experience Designer. Förmågan att skapa digitala miljöer med kundupplevelsen i fokus efterfrågas i såväl offentliga verksamheter som i alla samhälleliga företag och organisationer, avslutar hon.

Vill du veta mer om utbildningen Experience Designer? Klicka här

Vill du utbilda dig till Agile Project Manager? Läs mer om utbildningen här

Changemaker Educations kompetensutvecklar dagens och morgondagens ledare, medarbetare och entreprenörer och ger dem rätt verktyg för att forma framtiden. Här finns YH-utbildningar (Yrkeshögskoleutbildningar), företagskurser och folkhögskoleutbildningar. IUtbildningarna finns bland annat i Stockholm, Boden och Göteborg.

Missa inte: 7 mars 17.00-19.00 på Åsögatan 117 i Stockholm arrangerar Changemaker Educations en meetup om höstens utbildningar.
Läs mer och anmäl dig här!