Här finns den hetaste utrustningen för din skönhetsklinikVill du starta en egen skönhetsklinik eller erbjuda de hetaste trenderna på din klinik? IPL Specialisten har den klinikutrustning du behöver – nu även den populära YAG lasern och Plasmapennan.

Med ny teknik och kunskap öppnar sig nya möjligheter. Oavsett om du vill starta en egen klinik, lära dig allt du behöver om skönhetsindustrin i bostaden eller bredda din befintliga skönhetsverksamhet. Hos IPL Specialisten hittar du den klinikutrustning du behöver. Nu finns det dessutom två stora nyheter i sortimentet – YAG-lasern och plasmapennan.

”En hollywoodbehandling”
Den populära YAG-lasern är en metod som snabbt blivit populär i USA och som har kallats för den senaste Hollywood behandlingen. Det är en beprövad och dokumenterad metod som är effektiv för borttagning av tatueringar, utan att ge någon ärrbildning.
– Du håller YAG-lasern som en pistol ovanför huden och med kraftiga ljuspulser förflyttar du laserhandstycket längs tatueringen, säger Ann-Charlotte Söron, grundare av IPL Specialisten.

YAG-lasern kan också användas som carbon-behandling för borttagning av bland annat leverfläckar, medelsvår acne och ytliga blodkärl.
– Den kan även göra huden fastare, reducera fina linjer och rynkor, ta bort födelsemärken, kosmetiska tatueringar, minska stora porer och ge huden en livfull lyster.

Hos IPL Specialisten kan du få den utbildning du behöver för att erbjuda YAG-lasern på din klinik. Utbildningen är en intensivutbildning på en dag och kombinerar teori med praktik, inkluderar fem carbon-tuber, lunch och diplom.

Passa på: Just nu har IPL-specialisten kampanjpris på sin YAG-laser inklusive utbildning

Nyhet: Plasmapenna
En annan het nyhet hos IPL Specialisten är plasmapennan. Metoden ska krympa överflödig hud, påsar och rynkor genom att strama till huden runt behandlingsområdet och dra cellerna närmare varandra. Resultatet är individuellt beroende på ålder och hudtillstånd och håller upp till sex månader.
– Vid behandlingen används ett Fibro blast handstycke som avger en mikro millimeter stor plasmablixt från munstyckets spets till huden, säger Ann-Charlotte.

Även för denna behandlingsmetod erbjuder IPL Specialisten en intensiv utbildning. Det är en utbildningsdag på sex timmar som inkluderar teori och praktik, 100 nålar, lunch och diplom.

Vill du utbilda dig för att erbjuda plasmapennan på din klinik? Klicka här för att boka en plats

IPL Specialisten säljer maskiner inom skönhet och hudvård och utbildar inom skönhetsvård.

Vi kan erbjuda ny teknik och kunskap som öppnar nya möjligheter. Oavsett om du vill starta klinik, "smygstarta" i bostaden eller bredda din befintliga verksamhet så har vi den klinikutrustning du behöver och ett fulländat affärskoncept som gör att du enkelt kan komma igång med din klinik.

Kontakta IPL Specialisten här