Hitta nya smultronställen med din egen husbilHusbilar blir allt mer populära och inte att undra på – de ger dig möjlighet att återupptäcka dina favoritdestinationer helt på egna villkor. Med husbil är det du som bestämmer och enklare blir det faktiskt inte.

Att skaffa en husbil ger dig ett nytt sätt att upptäcka världen. Oavsett vart du styr kosan är du alltid på hemmaplan och du kan både bo och arbeta var som helst. Detta var något TB Bil i Norrköping uppskattade då de inledde ett samarbete med Sun Living – Made by Adria.
– Sun Living husbilar gör det enkelt att komma iväg, oavsett vilken tid på året det är eller vart man vill åka. Husbilarna har enkla funktioner och stora utrymmen som kan öppnas för packning från båda sidor, perfekt för om man vill dra fram skidorna eller kanske en luftmadrass för ett snabbt dopp med barnen, säger Tobias Stagnborg, TB Bil i Norrköping.

Se husbilar från Sun Living här

Sköter allt underhåll
TB Bil är det självklara företaget för de som vill veta mer om Sun Livings husbilar. Här kan du lämna in husbilen för att göra underhåll, kontrollera vattentankar och avlopp eller fixa med bodelen så att allting är fit for fight.
– Vi ser till att allt är på banan så att kunden bara kan rulla iväg. Det brukar vara en bra idé att ha en grundläggande resplan, men det viktigaste är att ha roligt med sin husbil. Trots allt är man inte låst till ett hotell eller en plats, utan ena dagen kan man ha havsutsikt och andra dagen kan man blicka ut över grönskande dalar, betonar Tobias.

Aktuella erbjudanden från TB Bil

Glöm inte att fylla på!
Husbilsexperten och verkstadschefen Jens Sundgren har själv stor erfarenhet av att vara ute i skog och mark och han ger Tobias sitt medhåll.
– Charmen är att man kan stanna var och hur man vill. Ska man fricampa är det dock bra att se till att allt är påfyllt. Kanske är det en idé att till och med installera solpaneler. Det viktigaste är dock att husbilen är i gott skick – ta med några extra lampor och en däcklagningssats plus fungerande domkraft och verktyg, så att du inte sitter med skägget i brevlådan om något händer, avslutar Jens.

Kontakta TB Bil i Norrköping

 

TB Bil är ett familjeföretag som är grundat 1993 och jobbar med varumärken såsom Kia, Subaru, Iveco Last & Transportbilar samt Sun Living husbilar. Vi har 2 stycken anläggningar: en i Norrköping och en i Nyköping. I Nyköping kommer vi ha en ny anläggning klar under hösten 2020. Vi är ett stabilt företag som har haft en kraftig tillväxt under de senaste åren och expanderat kraftigt. Idag har vi en omsättning på cirka 234miljoner kronor. TB Bil har 40 stycken anställda.

TB Bil Norrköping
Koppargatan 29 
602 23 Norrköping
Tel: 011-31 17 70
www.tbbil.se