JURAs populära E8-maskin är på kampanj inför ”Internationella kaffedagen”I Sverige konsumerar vi 8,2 kg kaffe per år, vilket motsvarar ungefär 3 koppar kaffe per dag. Med det är vi i dagsläget 6:a i världen vad gäller kaffedrickande. Att vi på jobbet har haft en tradition av närmast obligatorisk kafferast på både morgon och eftermiddag påverkar såklart mycket hur mycket vi dricker. För många är en kopp kaffe en direkt synonym till livsnjutning, vilket uppmärksammas på ”Internationella kaffe dagen” 1 oktober, världen över.

Många arbetsplatser har på senare tid övergett den traditionella kaffebryggaren och övergått till en automatisk kaffemaskin för att kunna erbjuda sina anställda ett bredare utbud av olika kaffevarianter och därmed en större kaffenjutning. Då många nu jobbar mer hemma saknar många detta utbud och köper därför sin egen maskin för hemmabruk. Med kaffemaskinen E8 från JURA blir det lekande lätt att få en perfekt kopp kaffe även på hemmakontoret – varje gång. Nu är E8:n dessutom på kampanj – vilket passar perfekt inför den stundande ”Internationella kaffedagen”.

– JURA E8 är en väldigt populär maskin. Det är den mest framgångsrika kaffemaskinen från JURA och imponerar med fördelar som man hittills bara hittar i premiumsegmentet. 

Läs mer om JURA E8 här

Det professionella Aroma-malverket ger ett idealiskt malresultat, toppmoderna bryggprocesser maximerar kaffearomerna och trendiga specialiteter tillreds med hjälp av finporigt mjölkskum bättre än någonsin. Den innovativa E8:n behärskar 17 olika specialiteter – från aromatisk espresso till trendig cortado. Även långa, milda specialiteter som caffè Barista och lungo Barista tillreds i bästa kafékvalitet. Ett nytt vätskesystem tillreder dem efter bästa baristatradition. Den som önskar en intensivare njutning kan piffa upp sin cappuccino, flat white och latte macchiato med extrafunktionen Extra Shot.

– Enkel hantering med endast ett knapptryck och AI funktioner

JURAs kaffemaskiner har en väldigt smidig hantering och skötsel – inga delar som behöver plockas ut och rengöras för hand. Tack vare det vidareutvecklade vätskesystemet utförs den dagliga rengöringen, och till och med mjölksystemsrengöringen, automatiskt med en knapptryckning. Ytterligare en funktion hos JURA E8 som man känner igen från JURAs toppserier. 

JURA E8 övertygar även med intuitiv hantering och en lekande lätt manövrering. En intelligent algoritm känner av individuella favoriter och visar alltid två eller fyra av användarens favoritspecialiteter på startskärmen. Produktinställningar samt deras placering på skärmen kan anpassas efter önskemål, och produktnamn kan visas eller döljas.

Vill du ha mer information?

E8 kan du även ansluta till din mobil eller surfplatta med en ”Smart- eller WiFi-Connect”. Via gratisappen J.O.E kan du därefter styra din maskin med hjälp av Bluetooth/WiFi – utan att behöva lämna exempelvis din säng eller soffa. Är ni flera i familjen som alla har olika favoritsorter så kan dessa smidigt sparas i appen.

– JURA - Kaffeexperter i över 90 år

 JURA har sedan 1931 bistått människor världen över med olika sorters kaffe i allra högsta kvalitet. En kopp kaffe kommer i många olika former och passar till olika tillfällen. Oavsett om det handlar om en uppiggande espresso på morgonkvisten, en caffe latte eller en krämig cappuccino så får de gärna göras så smidigt som möjligt utan att kräva allt för mycket dyrbar tid. Många väljer därför att inte göra sina drycker från grunden manuellt, utan istället använda sig av en helautomatisk kaffemaskin. 

På den vägen har schweiziska JURA blivit en stor favorit – och inte minst i vårt kaffeälskande Sverige.

Här kan du få mer information om populära E8

- E8 kampanj

Maskinen E8 är oerhört omtyckt, likt många andra modeller. Just nu är E8:an på kampanj, så om man vill fira ”Internationella kaffedagen” den 1 oktober med en perfekt kopp kaffe ska man passa på att slå till nu, då får man även ett 2 pack med våra fina kaffekoppar med på köpet. E8 är en maskin som man med största sannolikhet kommer älska! 

Vi är innovationsledande och marknadsledande i världen när det gäller hightech-kaffemaskiner i premium-segmentet för hemmabruk, kontor och restaurang. Varumärkets helautomatiska kaffemaskiner utmärker sig genom ultimat kaffekvalitet, utmärkt design och enklast möjliga handhavande.

JURA Sweden AB är ett dotterbolag till det schweiziska moderbolaget JURA Elektroapparate AG som har utvecklat innovativa och exklusiva hushållsapparater sedan 1931. Vi ansvarar för all distribution, försäljning och service i Sverige och Norge.