Känner du dig ofta trött och ofokuserad? Så kan Awake hjälpa dig.

Många kan känna igen sig i att energin sällan räcker till för att orka allt det roliga i vardagen. Därför har Great Earth tagit fram den nya produkten Awake – ett kosttillskott som ämnar ge mer energi, mer fokus och minskad trötthet.

Känner du av stress i ditt liv som resulterar i en känsla av orkeslöshet och svårighet att återhämta sig? Kosttillskottet Awake ämnar bidra till en ökad fysisk och mental energi och kan göra att du får mer kraft att orka med vardagens alla sysslor.

Awake har en unik formula och innehåller adaptogener såsom ginseng, rosenrot och rysk rot. Dessa ingredienser har använts i över 2000 år och sägs motverka trötthetstecken. Exempelvis sägs Ginseng hjälpa till att bibehålla fysisk och mental kapacitet vid trötthet och nedsatt koncentrationsförmåga. Rosenrot kan bidra till att motverka trötthet orsakad av stress medan rysk rot bidrar till normal mental och fysisk energi.

Namnet adaptogener är hämtat från engelskans ”adapt”, anpassning, och används då de tros hjälpa kroppen anpassa sig efter den situation den befinner sig i, oavsett om det handlar om stress, trötthet eller behov av ökat fokus.

Adaptogener är växter och svampar som innehåller ämnen som kan underlätta vid återhämtning från exempelvis stress, trötthet eller tappat fokus. De kan även hjälpa dig bibehålla ditt fokus vid stressiga eller pressade situationer, samtidigt som den kan minska eller motverka känslan av utmattning efteråt.

För mer energi i vardagen
Anne Enger, CMO på Great Earth menar att Awake kan verka både lugnande under stressiga perioder och uppiggande när man behöver mer energi.
– Kombinationen av dessa adaptogener i en och samma kapsel gör att Awake kan hjälpa dig hitta tillbaka till både ditt lugn eller din energi, säger hon och fortsätter:

– Tillskillnad från många andra kosttillskott kan samtliga ingredienser i Awake bidra med långvarig energi som kan hjälpa dig bibehålla den under en längre tid. Därför upplever du inte höga toppar och djupa dalar i energin, som man kan göra med andra preparat.

Förutom adaptogenerna beskrivna ovan innehåller Awake även pantotensyra och B12, vilket kan bidra till en normal energiomsättning samt minska trötthet och utmattning – så att du har nog med energi till det roliga i livet.

Läs mer om Awake här!

hannaandersson

Learn More →