Koreansk hudvård: Trenden som erövrar skönhetsvärlden

En ny era av skönhetsvård har landat i hjärtat av Stockholm efter öppningen av Yeppo&Soonsoos flaggskeppsbutik i Gallerian. – Koreansk hudvård fortsätter att fängsla skönhetsentusiaster världen över och vi ser fram emot att göra K-beauty lättillgängligt även i Sverige, kommenterar Elisa Ahonpää-Kim, vd för Yeppo&Soonsoo.

K-beauty har snabbt vuxit i popularitet världen över. Ingredienser som snigelmucin, centella och ginseng, som tidigare varit nästan okända utanför Asien, har nu blivit hushållsnamn globalt. Nu gör Yeppo&Soonsoo K-beauty lättillgängligt i Sverige, både via sin onlinebutik och sin nyöppnade butik i Gallerian i Stockholm.

Den optimala rengöringsbalmen
Mitt bland det noggrant utvalda sortimentet av hudvårdsprodukter och kosmetika lyser en stjärna klarast: Hwarang' Bell Flower Cleansing Balm den här rengöringsbalmen har blivit synonymt med att vara lyxig samtidigt som den är prisvänlig. Elisa Ahonpää-Kim, vd för Yeppo&Soonsoo kommentar:  

– Hwarang' Bell Flower Cleansing Balm är främst känd för sin sorbetliknande konsistens och är det perfekta första steget i den koreanska dubbelrengöringsrutinen. Dess förmåga att skonsamt men effektivt smälta bort smink, solkräm och dagens ackumulerade orenheter är oöverträffad.  

Rengöringsbalmen innehåller bland annat guaiazulen som har en lugnande effekt och bellflower rotextrakt som återfuktar huden och panthenol. Tillsammans erbjuder produkten en vårdande start som lämnar huden mjuk, ren och redo för fortsatt hudvård.

– För de med känslig eller aknebenägen hud kan guaiazulenens lugnande och reparerande egenskaper vara en sann räddare i nöden, medan bellflower-extraktet och panthenol bidrar till att minska inflammation och återfukta huden på djupet, berättar Elisa.  

Upptäck hela Yeppo&Soonsoos sortiment här  

Skonsamt och effektivt
Yeppo&Soonsoo, skapat av entusiaster för K-beauty, har som mål att göra denna speciella blandning av tradition och innovation tillgänglig för alla. I sortimentet finns flera välkända märken inom K-beauty, bland annat Anua, Romand, Ma:nyo Factory, Skin1004, Bbia and Unleashia.

– Vi tror starkt på produkter som inte bara förbättrar din yttre skönhet, utan som också tar hand om din hud på djupet, säger Elisa, som båda delar en passion för hudvårdsprodukter som är både effektiva och skonsamma. 

Med sitt engagemang för produkter som är veganska, cruelty-free, oparfymerade och non-comedogenic, står Yeppo&Soonsoo för ansvarsfull skönhet. Butiken och dess produkter erbjuder en lockande inbjudan till alla som söker efter en mer hälsosam, strålande hud.

– Vi ser fram emot att välkomna alla till vår butik i Gallerian och ta del av K-beauty på riktigt, avslutar Elisa.  

Ta del av hela Yeppo&Soonsoos sortiment här 

Välkommen till Yeppo & Soonsoos värld – hjärtat av Baestyle Oy, som slår för koreansk kosmetika och kultur. Sedan 2018 har de agerat trendsättare genom att föra de bästa skönhetstrenderna och kulturpärlorna från Korea till Finland och hela Europa. Yeppo&Soonsoos uppdrag är att främja innovationer och livsstil för koreansk skönhet, samtidigt som de stödjer anpassningen av sina varumärken till lokala kunders behov.