Upptäck olika resmål med KMTi Träningsresor

Att se fram emot en resa och kunna bryta vardagens rutiner är både härligt och viktigt. KMTi Träningsresor erbjuder resor som är noggrant utformade och kombinerar fysisk aktivitet med kulturella upplevelser, god mat och avkoppling i några av världens mest förtrollande miljöer.   
– Vårt mål är att göra det lätt och bekvämt för våra kunder att uppleva mer, berättar Magda Juberg, grundare av KMTi. 

Dags för semester? KMTi Träningsresor har tio års erfarenhet av att arrangera träning, vandring och upplevelseresor så att du kan luta dig tillbaka och verkligen slappna av. Oavsett om du vill vandra, yoga eller träna högintensivt finns det resmål med något för alla. Flera av KMTi:s träningsresor under 2024 är fullbokade, men det finns några resor som har platser kvar, berättar Magda Juberg, grundare av KMTi Träningsresor.  
 
Här kan du läsa mer om KMTi Träningsresor och deras träningsresor  
 
Cinque Terre, Italien – Vandring och Träningsresa  
Mellan 21-28 maj arrangerar KMTi en resa till Cinque Terre, en av Italiens pärlor, känd för sina pittoreska byar klättrande längs klipporna vid Liguriska havet. Denna resa är en kombination av vandring, gruppträning, och kulturell uppskattning, där deltagarna får utforska storslagen natur och italienska kulinariska upplevelser. Magda Juberg kommenterar:   
 
– Cinque Terre är fantastiskt, slående vandringar, mysiga byar, god mat och dryck. Resan har en härlig balans mellan aktiva vandringsdagar, träningspass och avkoppling längs med havet.  
 
Läs mer om vandring- och träningsresan i Cinque Terre här  
 
Limnos, Grekland – Träningsresa och yogaresa  
Den 25 augusti flyger KMTi till Limnos, Grekland, för tre parallella resor varav det finns platser kvar på två av dem; en träningsresa och en yogaresa. Träningsresan erbjuder ett brett utbud av gruppträningsaktiviteter lämpliga för alla nivåer och träningsbakgrunder. Yogaresan leds av två erfarna yogalärare som låter deltagarna få praktisera flera olika typer av härlig yoga. Båda resorna utgår från Arlanda och Kastrup, vilket gör dem tillgängliga för deltagare från hela Sverige. 
 
Deltagare väljer fritt hur många pass de vill vara med på och vi lovar att det även kommer finnas tid för sol, bad, god mat och dryck. Vi bor på ett riktigt bra sporthotell, där träningsmöjligheterna är fantastiska.   
 
Läs mer om träningsresorna till Limnos här  
 
Madeira – Vandring och träningsresa  
Den 6 oktober är det dags för Madeira, en ö känd för sin hisnande natur och vänliga lokalbefolkning. Denna resa kombinerar vandring, gruppträning, och upptäckter av lokala sevärdheter.   
 
– Madeira blev snabbt ett av våra favoritställen; en helhetsresa som erbjuder så mycket mer än bara träning, förklarar Magda och fortsätter:  
– Resan är designad för att vara inkluderande och erbjuder aktiviteter som passar alla, oavsett träningsbakgrund. Det går knappt att beskriva hur vackert det är, Madeira är verkligen den perfekta kombinationen av upplevelse, kultur och allt du kan önska på en semester 
 
Läs mer om träningsresan till Madeira här  
 
KMTi Träningsresor erbjuder mer än bara en vanlig resa, de erbjuder en möjlighet till äventyr, personlig tillväxt och oförglömliga minnen. Genom en kombination av fysisk aktivitet, kulturella utflykter, och avkoppling, strävar KMTi Träningsresor alltid efter att erbjuda en resa som är både berikande och återhämtande. Oavsett om du är ute efter vandringens utmaningar, yogans lugn, eller gruppträningens gemenskap, finns det en KMTi-resa som passar.   

Om KMTi  
KMTi Träningsresor har växt fram genom KMTi AB som är ett stort träningscenter i Karlstad, Värmland. KMTi grundades för över 40 år sedan med rötter i företagshälsovård och en stark tradition av att erbjuda kvalitativ träning och välbefinnande. Under resorna pratar många härlig värmländska, men inte alla. Det är ofta med resenärer från flera delar av Sverige. Med ett brett utbud av kompetenser inom sitt team strävar KMTi Träningsresor alltid efter att erbjuda resor av högsta kvalitet.     
 
Besök deras hemsida här och läs mer om vilka träningsresor KMTi erbjuder  

Victor Christophe

Learn More →