Nya trenden: 3 fördelar med att åka på rundresa 2018



Föreställ dig att åka på din drömresa utan att behöva tänka på flygbiljetter, taxiresor eller tunga guideböcker.
När du åker på en rundresa med Scandorama serveras du det bästa resmålet har att erbjuda – och garanteras upplevelser utöver det vanliga.
Här är tre tydliga fördelar med att boka en rundresa 2018.

Att resa och upptäcka nya platser är något de flesta tycker om. Med resandet följer dock mycket planerande; flygbiljetter ska bokas, bussrutter ska kollas upp, hotell ska väljas ut och utflykter ska hittas – för att inte glömma jakten på bra matställen.
Allt fler väljer därför att boka en bekväm rundresa  med Scandorama – och få det bästa som resmålet har att erbjuda färdigserverat.

Scandorama grundades 1980 och är i dag en av Sveriges största bussresearrangörer. De erbjuder över 80 utvalda resor med flyg, buss eller bägge delar. De erbjuder bekväma paketresor, handplockade utflykter och engagerade guider. Flyg till Rom och starta din bussrundresa på plats eller åk bussrundresa till Toscana med start i Sverige.
– Våra fem olika resekategorier erbjuder något för alla, oavsett om man vill åka på weekendresor, njutningsfulla vinresor, avkopplande flodkryssningar, härliga storstäder eller underbara rundresor. Vårt koncept är guidade rundresor, oavsett om du väljer att flyga ner till din destination eller ta bussen. Målet sedan vi startade med guidade rundresor har alltid varit att du ska komma hem med oförglömliga reseupplevelser, säger Jeanette Larsson, marknadschef på Scandorama.

Var vill du åka 2018? Här ser du alla resmål


Här är tre goda skäl till att boka en rundresa med Scandorama 2018.

1. Det är bekvämt
Allt du behöver göra är att boka din resa, sedan tar Scandorama hand om resten. Din guide tar hand om det praktiska under resan och när du inte behöver oroa dig för inställda flyg, standarden på ditt hotell eller dåliga restauranger kan du istället luta dig tillbaka och uppleva resmålet till fullo.

2. Du får en erfaren guide med kunskap, hjärta och själ
Scandoramas guider är noga utvalda och har anknytning till resmålet. De har gått Scandoramas egen guideutbildning och arbetat med service i många år. Med sitt engagemang och kunnande guidar de dig genom resmålets historia och kultur med kunskap, hjärta och själ. Eftersom att guiden är expert på just ditt resmål får du se stadens guldkorn, härliga smultronställen och de vackraste vyerna. Guiderna känner dessutom lokalbefolkningen och kan ge dig en upplevelse utöver det vanliga.

3. Du kan spara pengar
Få vet om att man kan fynda drömresor om man är ute i god tid. Om du bokar din rundresa med Scandorama innan 31 januari får du en unik ”Boka-tidigt-rabatt” på upp till 1 000 kronor per person. 

Så här säger resenärerna:

”Vår guide gjorde inte bara resmålet intressant utan hela vägen dit. Det blev inte en transportsträcka, utan en upplevelse genom Europa”
– Kristin Forsberg


”Resans upplägg var av högsta klass precis som vår guide. Han delade med sig av sin kunskap på ett intressant och fängslande sätt. Hans empati, glädje och humor sög vi till oss som ett läskpapper. Historia, kultur, sport och de olika ländernas mat är viktiga ingredienser och allt ingick. Att delta i utflykterna var ett måste för oss för att få ännu mer kunskap. Fantastiskt med all service på både bussen och båten”
– Lisbeth Kverrstad


”Vi hade det mysigt i bussen och vår guide var både kunnig, underhållande och informativ om platser vi passerade och besökte under vår färd ner till Italien och vår trevliga vinresa”
– Christina Nilsson


”Vår fantastiska guide berättade och förklarade allt på ett utomordentligt sätt, och vi var en glad och tacksam grupp, vi hade roligt!!!”
– Disa Lidner-Citrén