Så kan 3D-metoden ge dig perfekta ögonbryn – dygnet runtEtt par perfekt ifyllda och väldefinierade ögonbryn är ett omtalat ämne och av många eftersträvansvärt. Men att få till brynen är en konst i sig och ofta tar det lång tid. Med den nya 3D-tatueringen microblading kan du få naturligt snygga ögonbryn – dygnet runt.
– Microblading är en relativt ny kosmetisk semi-permanent tatuering som är det närmsta du kan komma naturliga bryn, säger Anna Step, grundare av Nordic Brows.

Ögonbryn har de senaste åren blivit ett omtalat ämne och många gör allt för att bli av med tunna och spretiga bryn – medan andra i brist på tid ignorerar ögonbrynsformen. Med den nya metoden Microblading kan du få naturligt perfekta ögonbryn – från morgon till kväll.
– Microblading ger dig ett par ögonbryn som gör att du ser pigg och fräsch ut oavsett om du precis har vaknat, tränat, badat eller är på resande fot, säger Anna Step, grundare av Nordic Brows.

Nordic Brows grundades av Anna Step redan 2012. Med över 15 års branscherfarenheter från både USA och Sverige och med titlar som kosmetolog, makeupartist, mikropigmentolog vill hon nu satsa på att ge människor perfekta bryn.
– Microblading kan även hjälpa människor som drabbats av sjukdomar som cancer, alopeci eller som av andra anledningar förlorat sina ögonbryn.
Här kan du läsa mer om den populära metoden Microblading

”Tydliga hårliknande linjer”
Med hjälp av Microblading som 3D-teknik kan små och tunna blad av pigment tatueras in i överhuden av ögonbrynet. Det ger tydliga och hårliknande linjer oavsett hur dina ögonbryn ser ut från början.
– För att dina ögonbryn ska smälta samman med dina naturliga bryn anpassas tatueringen efter ditt hår, din hudfärg och strukturen på dina existerade ögonbryn.
Vill du också ha ett par perfekta ögonbryn? Kontakta Nordic Brows för att boka en tid. Klicka här

”Håller i två år”
Innan en microblading kan genomföras görs en konsultation. Här görs en digital mätning av dina nuvarande ögonbryn och du får se en preliminär skiss av slutresultatet. När du har godkänt skissen kan en microblading genomföras.
– Eftersom metoden är semi-permanent håller den från 3 månader och upp till två år. Därefter behöver den göras om, säger Anna Step.

För att undvika eventuella komplikationer och infektioner är det viktigt att du som kund tar hänsyn till en rad råd som ges både före och efter genomförandet.
– Du ska exempelvis inte träna och basta efter genomförandet och det är även viktigt med en god hygien efteråt. Vi vill inte bara ge dig de perfekta brynen utan även de bästa förutsättningarna för att du ska få behålla dina perfekta bryn. Det är tillsammans vi kan skapa resultat, avslutar Anna Step.
Klicka här för att få se en skiss på ditt ögonbrynsresultat

Nordic Brows grundades av Anna Step 2012. Med över 15 års branscherfarenheter från både USA och Sverige och med titlar som kosmetolog, makeupartist, mikropigmentolog vill hon nu satsa på att ge människor perfekta bryn med Microblading på sin klinik på Rindögatan, Östermalm. 

Boka din tid här