Så kan du undvika att åldras – och må bättreVill du vrida tillbaka klockan utan att lägga dig under kniven? Med estetiska behandlingar är det möjligt. Kliniken Entouch på Norrmalm erbjuder i en lugn och avkopplande miljö en rad icke kirurgiska behandlingar – för ett ökat välbefinnande.
– Vi har kunder från hela Sverige och i alla åldrar som kommer till oss för att sudda ut ålderstecken, återskapa ansiktsformer och behålla ett piggt uttryck och utseende, säger Annika Harlén, grundare av Entouch.

Det blir allt mer socialt accepterat och vanligt förekommande att ta till olika metoder för att påverka det egna utseendet. Tidigare har plastikkirurgin varit det självklara valet men nu är det inte längre ett förstahandsval att lägga sig under kniven – tack vare estetiska behandlingar.
– Plastikkirurgin ökade enormt på 2000-talet men den trenden har planats ut och ersätts mer och mer med estetiska behandlingar. Jag kan uppleva att många tjejgäng i dag diskuterar vem deras injektionsspecialist är, precis som vi länge pratat om vilken frisör vi går till, säger Annika Harlén, grundare av Entouch.

Entouch arbetar sedan 2013 för att i en lugn och avkopplande miljö där teamet erbjuder olika estetiska behandlingar som muskelavslappnade botox och hyaluronsyre fillers, kärllaser, huduppstramande behandling med thermage, belkyra för dubbelhakor, microneedeling, stamcellsbehandlingar och anti-agebehandlingar för huden. Teamet består av grundaren och injektionssköterskan Annika Harlén, legitimerade läkaren och kirurgspecialisten Carmen Mirón Romo och hudterapeuten Cecilia Hjortfors. Den första januari 2018 utökas teamet med Sofia Augustsson, en erfaren injektionssköterska från en av Sveriges största skönhetskliniker. Sedan 2015 är alla som arbetar med injektioner på kliniken även certifierade genom Estetiska injektionsrådet där Annika även sitter i styrelsen – i strävan efter en säkrare skönhetsbransch.
– Vi lägger en stor vikt vid säkerhet och strävar alltid efter att ge en individuell och personlig behandling för att du som kund ska känna dig omhändertagen, trygg och privat, säger Annika Harlén.
Vill du se vilka behandlingar Entouch erbjuder som kan passa dig? Klicka här

”Lockar män och kvinnor”
De som besöker kliniken är mellan 25 och 87 år. De flesta är kvinnor som befinner sig mitt i karriären och som jobbar hårt men också kvinnor som inte jobbar längre och vill fortsätta att se ungdomliga, kvinnliga och fräscha ut

De senaste åren har även fler män kommit till kliniken för att se mer pigga, glada och manliga ut. Därför erbjuds även behandlingar för män som vill framhäva haka och käke, släta ut rynkor, reducera ärr, markera kindben eller ersätta naturligt förlorad volym.
– Dagens moderna män har börjat se fördelarna med att ta hand om sitt yttre och det gör mig glad, jag har jobbat länge för att de ska vakna till och förstå att även de kan styra över sitt utseende.

”Ständigt uppdaterade på nyheter” 
Entouch håller sig ständigt uppdaterade på nya behandlingar och metoder genom att kontinuerligt delta i olika internationella utbildningar.
– I Sverige deltog vi senast i Beauty Through Science. Internationellt sett var vi på en kongress i Prag och i  vår väntar en av Europas största anti-age kongresser. Vi vill alltid ligga i framkant inom estetisk medicin för att kunna erbjuda och utföra det mesta och bästa.

I framtiden kommer Entouch att fortsätta arbeta med estetiska behandlingar, injektioner och hudvårdande behandlingar – för att fortsätta skapa en känsla av välbefinnande hos sina kunder.
– Ofta skapas en fin relation mellan oss och våra kunder och många väljer att göra kontinuerliga återbesök. Det känns som en regelbunden träff med vänner, säger Annika Harlén.
Har du någon gång tänkt på att utföra en estetisk behandling? Klicka här för att se hur Entouch kan hjälpa dig

På kliniken Entouch erbjuds behandlingar inom estetisk medicin för personer som vill ta kontroll över sitt utseende. Det vill säga estetiska injektioner av muskelavslappnande karaktär, filler av hyaluronsyra, uppbyggnad av volymförlust och uppmjukning av linjer och rynkor. Kliniken erbjuder huduppstramande behandlingar med thermage, en gul laser (Quadro Star) för behandling av ytliga blodkärl, rosasea, prickar med mera. Behandlingarna utförs på ett säkert och beprövat sätt och efter varje kunds behov och förutsättningar.

Boka din tid redan i dag – klicka här