Njut av det goda livet – till rabatterade priserFör 10 år sedan grundades Smart Senior, företaget som vill erbjuda mer av livets nöjen till Sveriges seniorer. Här får du tillgång till rabatter på allt från glasögon, teknik, försäkringar, böcker, skönhet, resor och mycket mer.

– Vi är en kanal som sätter seniorer först och ger dem möjligheter att ta del av det goda i livet till bättre priser, säger Christian Rudén, vd Smart Senior.

När Smart Senior startades upplevde man att det saknades en kanal för just seniorer. Företag var i allmänhet dåliga på att förstå och ta till vara på de mest erfarna konsumenterna.

– Seniorer har länge varit en diskriminerad grupp, det är något vi vill förändra. Vi märker av ett stort engagemang av våra medlemmar på Smart Senior, det är ju just nu de vill och har möjlighet att upptäcka nya saker och njuta av livet, säger Christian Rudén.

Så här funkar det
Smart Senior riktar sig till alla som är över 55 år. För att utnyttja rabatterna blir du medlem  för en kostnad på 199 kronor per år. Om du redan är medlem i ett förbund eller förening kanske du redan har tillgång till alla rabatter då Smart Senior samarbetar med de flesta pensionärsförbunden.

– Vi ser Smart Senior som mycket mer än rabatter samlade på en sida. Vi ser oss som ett slags community och erbjuder också olika föreläsningar och utbildningar som medlemmar har tillgång till.

Du kan scrolla genom Smart Seniors utbud på deras hemsida och i deras app som du enkelt laddar ner här. Du behöver inte vara medlem för att ta del av innehållet.

Nyfiken på vad som erbjuds? Klicka här

Upplev mer – för ett lägre pris
Några mycket uppskattade erbjudanden hos Smart Senior är resorna. Här hittar du flertal rabatter hos olika researrangörer men kan även boka Smart Seniors egenarrangerade medlemsresor. Vad sägs som en 5 dagars må-bra resa på Gotland eller en matresa till Italien?

– När det känns säkert att resa igen ser vi fram emot att kunna erbjuda och skapa nya upplevelser åt våra medlemmar. Vi märker att det här är människor som är mentalt redo att njuta av det goda livet. Så länge man har hälsan med sig skulle jag säga att 70 är det nya 40, eller hur?

Christian Rudén, vd Smart Senior

Längtar du efter att resa? Kika på utbudet här

Topprabatterna just nu
Här är några av Smart Seniors exklusiva och mest populära rabatter just nu:

Smart Senior är ett medlemsföretag som erbjuder förmånliga erbjudanden och rabatter till alla personer som har fyllt 55 år. De erbjuder unika förmåner och rabatter, medlemskort i app, mobil och dator, personlig medlemsservice samt medlemsresor.
Läs mer och bli medlem på smartsenior.se