Gå ner i vikt med svensk innovation

Stina har alltid haft lätt för att gå upp i vikt och med åldern har det blivit näst intill omöjligt att bli av med envisa extrakilon. Stina har testat många produkter som stöd, men ingen har fungerat riktigt bra. När hon började med svenska kosttillskottet Fat Burner kom äntligen resultaten. Redan efter två månader hade hon gått ner synligt i vikt och äntligen passade byxorna igen.

Stina är en glad norrländska på 47 år som arbetar som lärare. Hon tycker mycket om att vara ute och röra på sig och har tidigare varit aktiv friidrottare. Nu njuter hon gärna av långa promenader och åker skidor på vintern. Mat har hon alltid älskat och inte minst sötsaker, men tyvärr har hon också alltid haft lätt för att gå upp i vikt.
– Det räcker att jag passerar ett fik för att jag ska gå upp i vikt, skojar Stina.

Köp nu - Erbjudande Nystart 2021 - 20% rabatt med koden NYSTART via newnordic.se

Kläder som inte passar
Stina har under flera år kämpat med extra kilon som inte vill ge med sig. Även om hon rör på sig mycket så händer inget på vågen. Som hjälp har hon därför testat olika preparat som stöd för viktnedgång.
–  Man blir ju så ledsen när kläderna i garderoben inte passar längre, fortsätter hon, men inga av produkterna jag testat har fungerat riktigt bra.

För en tid sedan började hon med kosttillskottet Fat Burner.
– De var väldigt enkla att ta, lätta att svälja och magen mår bra av dem, berättar Stina.

Köp nu - Erbjudande Nystart 2021 - 20% rabatt med koden NYSTART via newnordic.se

Snabba resultat
Redan efter två månader med Fat Burner hade Stina gått ner i vikt och omfånget runt magen hade minskat. Äntligen började kläderna i garderoben passa henne igen.
– Och nu har vissa byxor till och med blivit för stora, berättar hon glatt. Även silhuetten har blivit mycket finare.

För Stina är det också positivt att hennes ständiga sug efter mat och framför allt sött har dämpats sedan hon börjat med Fat Burner.
– Jag tar inte längre lika stora portioner mat, utan känner mig snabbare nöjd.

Piggare på köpet!
Stina känner sig med sitt nya slanka jag piggare än på länge;
– Det här är det absolut bästa jag provat och jag rekommenderar det verkligen till alla som vill gå ner i vikt, avslutar hon leende.

Köp nu - Erbjudande Nystart 2021 - 20% rabatt med koden NYSTART via newnordic.se

 

Fat Burner är ett svenskt, skräddarsytt kosttillskott med inriktning på vikt och förbränning. Ingredienserna är en väl avvägd sammansättning av utvalda växtextrakt med egenskaper som kompletterar varandra. Knöltång bidrar till minskning av fettdepåer och verkar på så vis mot övervikt. Kolin bidrar till att bibehålla normal fettomsättning.

Yerba-Mate som stödjer viktreduktion är en välkänd växt i Sydamerika som främst konsumeras som te-liknande dryck. Indianerna introducerade drycken för flera hundra år sedan. Drycken spreds sedan vidare till europeer under kolonisationen. Växten och drycken tillskrivs flera positiva egenskaper. På senare tid har man uppmärksammat att det har en stödjande inverkan på viktnedgång.

Fat Burner kan köpas i via hälsobutiker och apotek on-line och även direkt från newnordic.se

Sandra Ahlqvist

Learn More →