Så kan du få högre kaloriförbränning med BungyPump fjädrande stavar

Vill du gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt?
En testrapport visar att du kan bränna upp till 77 procent fler kalorier under din promenad när du använder BungyPump fjädrande stavar.
– Jag kan starkt rekommendera BungyPump, säger Rovena Westberg, leg. sjukgymnast.

BungyPump är en unik träningsstav som har cirka 20 cm inbyggd fjädring. Stavar finns  i flera olika modeller med motstånd på mellan fyra till tio kilo – vilket gör att BungyPump passar alla oavsett ålder eller kondition. Du får ut mycket mer av träningspasset. Du får starkare kropp, bättre kondition och kan bränna upp till 77 procent fler kalorier än vid en vanlig promenad. BungyPump är mjuka och skonsamma för axlar och armbågar, jämfört med vanliga stumma stavar. BungyPump fjädrande stavar lovordas av medicinsk expertis och används i rehabilitering med goda resultat.

Läs mer om BungyPump

Rekommenderas av sjukgymnaster
Träning med BungyPump kan bidra till en hälsosam viktnedgång men träningsredskapet är även bra för mycket annat.
– Jag vill särskilt rekommendera stavgång med BungyPump till de som har ryggproblem eftersom stavarna bland annat aktiverar lednära stabiliserande mage- och ryggmuskulatur som är viktig för en bra kroppshållning som i sin tur avlastar ryggkotorna, säger Rovena Westberg, leg. sjukgymnast.

Rovena berättar vidare att du varken behöver träna hårt eller länge med BungyPump-stavarna för att förbättra din hälsa avsevärt – däremot behöver du göra det regelbundet. Ta hellre dagliga korta promenader än bara en långpromenad i veckan. Allra bäst är att ta en ”BungyPump Walking” 30-60 minuter per dag vid ett tillfälle eller uppdelat på två tre kortare pass.
– Jag kan starkt rekommendera BungyPumps-träningsstavar till dig som vill ha en aktiv livsstil, god kondition och starkare muskler, säger Rovena.
Så funkar BungyPump-stavarna

Bara nöjda kunder:

”Något av det bästa jag köpt! Plötsligt blev rundan rolig!” – Marita

”Jättebra träning och ryggen måt bättre med dessa stavar!” – Yasmin

”Har ett par Power… underbara. Kör ett pass varje dag och har aldrig blivit besviken på mina BungyPump stavar. Vilken kvalite!” – Kjell-Wilhelm

”Väldigt nöjd med mina bungypump stavar. Kan inte jämföras med vanlig stavgång. Får igång kroppen på ett perfekt vis.” – Per-Olof

”Gäddhänget på överarmarna brann under mina powerwalks 1:a veckorna. Med andra ord så har dem blivit mindre. Trivs jättebra med stavarna.”- Ingrid

Det visar testerna
En testrapport som gjordes i samarbete mellan BungyPump of Sweden och Modo Sports Academy med syftet att jämföra effekten av promenad med BungyPump träningsstavar och stumma stavar visade bland annat följande;

 • Träning med BungyPump träningsstavar ger en ökad kaloriförbrukning på upp till 77 procent och ett arbete på högre VO2max vid 30 minuters promenad i 6,5 km/h med en till tre graders lutning jämförelsevis med vanlig gång.
 • Att promenaderna med BungyPump träningsstavar var mer tidseffektivt jämfört med vanlig gång och gång med stumma stavar. För att uppnå samma kaloriförbrukning under vanlig promenad som vid 60 minuter med BungyPump fjädrande stavar, skulle det krävas cirka 90 minuter med vanlig promenad eller cirka 80 minuter med promenad med stumma stavar.

Se hela rapporten här

Varför väljer man BungyPump fjädrande stavar – se klippet

 • Upp till 77 procent ökad förbränning jämfört med vanlig promenad
 • 90 procent av kroppens muskler aktiveras vid BungyPump Walking
 • Justerbar längd – passar för alla i familjen
 • Effektiv träning för hela kroppen, var och när du vill
 • Kan användas av alla oavsett ålder och kondition
 • Passar både till vardagsmotion och elitträning
 • Skonsam och mjuk för armbågar och axlar
 • Lovordas av medicinsk expertis och används vid rehabilitering
 • Svensk träningsprodukt som tillverkas i Sverige

Kontakt
Varmt välkommen att kontakta oss!

Telefon: 0660-585 89
E-post: info@sportspro.se
https://www.bungypump.se/