Njut av skogens guld – på Eckerö Linjens viltbord

Kantareller, viltkött och mustiga grytor har länge gått väl hand i hand med hösten.
I år kan du njuta av det godaste från skogen när du reser med Eckerö Linjen.
Rökt vildsvin, viltköttbullar eller rimmad, lättrökt hjortrygg – från 21 september till 15 november har du möjligheten att smaka på skogens guld till havs.

När sommar går mot höst vill vi gärna ta del av det skogen har att erbjuda våra smaklökar. Eckerö Linjen använder sig av närproducerade råvaror i sitt kök och årets viltbord består av läckerheter ur naturens egna skafferi. Om Eckerö Linjens egen köksmästare Joakim Nordberg får bestämma väljer han sin storfavorit: vildanden i jägarmästarsås.

– Vi använder oss av närproducerade råvaror så långt det är möjligt och det mesta vi bjuder på är hemlagat, vilket går i linje med vår matfilosofi. Trattkantarellerna, eller höstkantareller som vi säger på Åland, köper vi från åländska privatpersoner som har svampplockning som fritidsintresse, säger han.
Vill du läsa mer om maten som serveras? Klicka här

Shoppa, dansa och lek
På M/S Eckerö kan du förutom att äta gott även njuta av musikunderhållning av båtens kryssningsvärdar och gästartister eller passa på att shoppa i den välfyllda taxfreebutiken. För barnen finns ett lekrum som är väldigt uppskattat bland de yngre gästerna – här finns bland annat ett piratskepp, en liten klättervägg och olika spel.

 

Buss- och båtresa på köpet vid bokning av viltbord

Erbjudandet gäller på 15.00-avgången t/r (ej fredagar och lördagar). Erbjudandet måste förhandsbokas senast kl. 20.00 dagen innan avresa. Ange bokningskod 5BORD vid telefonbokning eller boka online.

Här bokar du din kryssning