Nordli Hus AB skapar Attefallshus för den exklusiva marknaden

Hemmakontor, gäststuga eller möjlighet att hyra ut ett boende på tomten? Attefallshus har länge varit populära – men nu kan du skapa ditt eget förstklassiga premiumhus tillsammans med familjeföretaget Nordli Hus AB.
– Grundkonceptet är högkvalitativt men det är även möjligt att sätta sin egen touch, säger ägarna.

Kanske har sommarstugan känts lite för trång med barnbarn, vänner och bekanta i år? Du kanske behöver ett hemmakontor på tomten i höst eller börjar planera vinterns äventyr med en fjällstuga vid backen? Det finns många anledningar till att vilja bygga ett arkitektritat Attefallshus eller modulhus, och för att skapa en premiumkänsla på tomten väljer många ett från familjeföretaget Nordli Hus AB.

Ritade av ansedd arkitekt Heidi Mikalsen / Dreams & Coffee AB
Nordli Hus AB är ett svenskt familjeföretag som specialiserar sig på att erbjuda skräddarsydda Attefalls- och modulhus av högsta kvalitet till sina kunder. De har ett stort, exklusivt sortiment av förstklassiga hus, husen har ritats av Nordli Hus AB´s samarbetspartner den välrenommerade arkitekten Heidi Mikalsen på Dreams & Coffee AB, som står bakom ett flertal exklusiva villor i bland annat förnäma Lidingö i Stockholm och övriga landet.

– De flesta förknippar Attefallshus med vita små lådor, men det är möjligt att göra så oändligt mycket mer. Färger, former, inredning – allt går att skräddarsy för att skapa en exklusiv och förstklassig känsla på sin tomt, och det gör dessa projekt otroligt roliga att jobba med. Vi ställer höga krav när vi väljer våra produkter - både i vårt standardutbud och våra tillval säger ägarna på Nordli Hus AB.

Kika in i några designhus här!

Nordli Hus AB står för svensk kvalitet och att det är något som genomsyrar varje aspekt av deras byggprojekt.
– Vi använder endast material av högsta kvalitet för att säkerställa att varje hus som levereras är enastående och gör hela kedjan enkel, från beställning till handläggning, produktion, koordination och leverans, säger ägarfamiljen.

Leverans i hela landet
Nordli Hus AB huvudkontor finns i Gävle och trots att det största arbetet på huset genomförs i fabrik i Sverige levererar de Attefalls- och modulhus till hela Sverige. Kunden är med i processen och har möjlighet att påverka både utseende och inredning för att det ska passa perfekt.

– Vårt jobb är helt enkelt att leverera premiumhus i välplanerade och smidiga leveranser. Vi lyssnar på kundens behov och önskningar, vi skapar, levererar och bygger huset så att det står nyckelfärdigt när vi lämnar. Vi har arbetat fram en sömlös process som gör att ditt färdigbyggda hus kan stå på din tomt inom bara ett par månader efter beställning och avtalsskrivning, avslutar de.

Nordli Hus AB är ett familjeägt företag med huvudkontor i Gävle. Vi levererar kvalitativa hus över hela Sverige och tar hand om koordinationen av byggprocessen för att minska kundens stress. Vi erbjuder olika typer av hus som passar olika miljöer och våra nyckelfärdiga Attefallshus och Modulhus kan skräddarsys enligt kundens önskemål.

Nordli Hus AB bygger husen helt nyckelfärdiga i fabrik och husen transporteras sen till kund, väl hos kund lyfts hela huset på plats med mobilkran. Nordli Hus AB bygger även vid svåråtkomliga tomter husen med stomresning och färdigställande av det nyckelfärdiga huset görs på kundens tomt.

Vi använder en smidig och klimatsmart metod där största delen av arbetet utförs i svensk fabrik och huset monteras på plats hos kunden. Vi strävar efter att göra hela processen, från beställning till leverans, så enkel som möjligt.

Med Nordli Hus AB kan du ha ditt färdigbyggda hus på plats inom några månader.

Fotnot: Bilder Dreams & Coffee AB

Läs mer på Nordlihus.se