Nu bildas Nordens ledande campingkedjaNordic Camping slås nu ihop med campingkedjan First Camp. Tillsammans skapar de den ledande campingdestinationen med 40 olika anläggningar runtom i Sverige, med planer att växa mycket mer inom närmsta åren.

– Vi älskar camping och ser att det finns så mycket man kan göra nu när vi blir större. Till exempel investera i nya servicehus, ta bort onödiga köer vid incheckning och underlätta för våra gäster att både hitta och boka den vistelse som passar dem bäst. En rejäl satsning görs när det kommer till att modernisera verksamheten och aktivt jobba för att höja gästupplevelsen, berättar Ingela Lundkvist, kommersiell chef på Nordic Camping.

Med sina 40 olika anläggningar finns det minst sagt många valmöjligheter för din semester. Förutom camping med husvagn eller husbil erbjuder Nordic Camping även prisvärda stugboenden. För den som vill uppleva lugnet och grönskan i Sveriges norra delar är exempelvis campingen på Frösön eller vid Lugnet i Falun en idealisk vistelse, och för den som hellre har nära till en storstadsaura så finns campingplatser i Stockholm och i närheten av Göteborg.

Se alla anläggningar i Sverige – vilken passar dig bäst?

Det finns även en variation på vad man kan göra på de olika campingarna, allt från hoppborgar och cirkusskola för barnen, till mountainbike- och vandringsleder för den som vill ha en aktiv semester.

Först i världen
I en marknadsundersökning från Nordic Camping från hösten 2018 mätte man vad som värdesattes högst utav campare. Svaret var tydligt.

– En stor andel efterfrågade stor frihet och flexibilitet. Vi har arbetat länge med hur vi kan uppfylla dessa önskemål och har mycket att erbjuda, säger Ingela Lundkvist.

Som första campingkedja i världen erbjuder nu Nordic Camping en så kallad flexbiljett, för att tillgodose gästernas behov av frihet.

– Idag är det vanligt att man kan avboka sin biljett när man flyger eller åker tåg. Detta är egentligen aldrig möjligt inom camping, om man inte har t.ex medicinska skäl för sin avbokning. Hos oss kan du som köper vår flexprodukt avboka oavsett skäl så sent som 15.00 dagen innan ankomst, berättar Ingela Lundkvist.

Tjäna bonuspoäng
Gästklubben Campers Club är mycket uppskattad, där gästerna kan tjäna bonuspoäng som kan användas för att boka en ny vistelse. Även detta är ett exempel på fördelarna för gästen att bo på campingar som tillhör en stor kedja.

– Det är så viktigt för oss att vi har ett stort gästfokus och att kundupplevelsen är på topp. Vi märker att allt fler vill ta sin ledighet hemma i Sverige och vara naturnära. Därför vill vi göra det enkelt och prisvärt för folk att ha sin semester på hemmaplan, avslutar Ingela Lundkvist.

Nordic Camping & Resort

Nordic Camping & Resort är Sveriges ledande kedja inom camping och resort. Bolagets affärsidé är att erbjuda en kedja med flera boendealternativ under ett varumärke med ett tydligt affärskoncept där gästens helhetsupplevelse står i centrum. Visionen är att vara det marknadsledande alternativet i Norden för upplevelsebaserat boende. Bolaget har högsta kreditvärdighet AAA hos kreditvärderingsföretaget Soliditet.

Kontakt Huvudkontor

Nordic Camping & Resort 
Erik Dahlbergsallén 15
115 20 Stockholm

Centralbokning
+46 (0) 771-101 200
info@nordiccamping.se

Hemsida
www.nordiccamping.se