Passa på: Fynda märkesskor i vår – till halva priset

Snygga och sköna skor från några av världens största märken – till halva marknadspriset. Provskor säljer både dam-, herr- och barnskor.
– Hos oss på Provskor hittar du med de rätta storlekarna bra skor till bra priser, säger Carina Reijs på Provskor.

Vill du införskaffa vårens skor till bästa pris? Då finns ett smultronställe som erbjuder det senaste modet – riktigt billigt. Genom att köpa in skor som visas för inköpare på mässor kan Provskor erbjuda de senaste trenderna till halva marknadspriset.

Här hittar du Stockholmsbutiken

Carina Reijs övertog konceptet som hennes pappa Bo Reijs startade för runt 25 år sedan. Fyra gånger per år, vår, sommar, höst och vinter, fylls Provskors hyllor på med nya modeller från flera av skobranschens största märken – och butikens hyllor fylls dagligen på med nya skor.

Modeller ur de senaste kollektionerna
Ett halvår innan respektive säsong startar reser försäljningsorganisationer från de stora modehusen runt och visar upp sina senaste kollektioner för inköpare. Utifrån inköparnas intresse bestäms det vilka modeller som ska komma att tillverkas inför säsongens lanseringar, och i vilket antal.

– När visningarna är klara finns ett antal provskor kvar, skor som vi köper och säljer vidare till er kunder för halva marknadspriset, säger Carina.

Vill du veta mer om Provskor? Klicka här

10-29 mars i Stockholm
Provskor erbjuder herrskor i storlek 41 och 42 och damskor i storlek 37 och 37½ från och med 10 till den 29 mars. Barnskorna, oftast i storlekarna 21, 24, 26, 28, och 31, kommer en vecka senare, med start 17 mars.

 Det är bara en dryg femtedel av skomodellerna som kommer att säljas ute på marknaden, så du har verkligen möjlighet att hitta skor som ingen annan har. Dörrarna för vårens kollektion står öppna mellan 10 och 29 mars 2020. 

Billigt möter exklusivt!

Presenteras av

Provskor_logo

Välkomna till
Hörnet Hornsbruksgatan 1 - Varvsgatan 12, Stockholm/Söder
T - Bana Hornstull, uppgång Högalidsparken, 100 m.
Buss 4, hållplats Varvsgatan, 50 m.
Bra parkeringsmöjligheter.
Tel: 08-668 98 20. 

stockholm@provskor.se

Läs mer om Provskor här

Provskor_tavla_250