Personliga accessoarer som får dig att sticka ut i höst!

Inför att årstiderna skiftar är det vanligt att känna en längtan efter någon form av förnyelse i sin vardag. Kanske är du en av de som länge känt att din väska har gjort sitt? Vill du skapa en bättre ordning hemma i ditt badrumsskåp? Eller är du i behov av en personlig necessär inför höstens resor? Låt dig inspireras av tipsen nedanför och ta del av ett fint erbjudande. Missa inte detta tillfälle att hitta dina nya och personliga väskor och necessärer hos Syster Lycklig!

När hösten är på ingång väljer många att uppdatera sin väska för att få en känsla av nystart inför den nya säsongen. Oavsett om du är på jakt efter en snygg väska till jobbet, behöver en väska när du är på resande fot eller helt enkelt vill ha en ny väska att använda till vardags, har vi något för dig. Våra väskor är inte bara praktiska när det kommer till de förvaringsmöjligheter, de finns i många olika storlekar. Skapa din personliga stil med hjälp av accessoarer som sticker ut i mängden och tar din outfit till nästa nivå. Hitta din favoritväska redan idag, just nu erbjuder vi 20% rabatt på samtliga väskor. Erbjudandet gäller till och med den 2:a september 2024.

Skapa en organiserad vardag med hjälp av våra bästsäljande necessärer
För dig som vill förnya din necessär finns ett brett utbud hos Syster Lycklig. Skapa ordning i badrumsskåpet genom att förvara dina produkter på ett fint och praktiskt sätt. Se till att vara väl förberedd inför din nästa resa och förvara dina produkter i en necessär som uttrycker din personliga stil. Oavsett vilken typ av förvaring du har behov av finns våra necessärer i olika storlekar och mönster - vi har något som passar alla.

En av våra absoluta favoriter är Pip Studio necessär Kyoto Festival Large Blue. Denna necessär är en dröm för dig som älskar både praktiska och vackra ting. Med sitt härliga mönster och sin rymliga insida är den perfekt för att förvara dina skönhetsprodukter när du är på resande fot eller vill ha ordning och reda hemma. Dessutom erbjuder vi just nu 20% rabatt på alla necessärer till och med den 2:a september 2024. Detta är ett tillfälle du inte vill missa!

PiP Studio – färgglada mönster med känsla för detaljer
På Syster Lycklig är vi stolta över att kunna erbjuda våra kunder produkter från varumärket PiP Studio. Kända för sina färgglada och lekfulla mönster, erbjuder PiP Studio allt från porslin, vattenflaskor och tapeter till handdukar och badrockar. För dig som önskar personliga accessoarer såsom olika typer av väskor och necessärer finns även det från detta omtyckta varumärke. Här kan du hitta ett brett utbud som är perfekt för dig som vill sätta lite färg på tillvaron. Utforska hela sortimentet av högkvalitativa varor från PiP Studio här, och hitta dina egna favoriter!

Unna dig unika accessoarer från Syster Lycklig
Välj bland ett spännande sortiment där allt är handplockat med stor glädje och mycket kärlek. Våra väskor och necessärer är noggrant utvalda för att inte bara vara funktionella, utan också för att ge det lilla extra och glädja dig i din vardag. Med en rabatt på 20% på hela vårt sortiment av necessärer och väskor fram till och med den 2:a september 2024, är det ett perfekt tillfälle att unna dig något riktigt fint.

Hos Syster Lycklig är det alltid något nytt och spännande på gång. Vi jobbar med ett brett sortiment med de senaste kollektionerna från våra populäraste varumärken PiP Studio, Rice och GreenGate. Sortimentet förnyas ständigt och vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder varor som är personliga och kvalitativa. Varorna handplockas noggrant och packas med kärlek direkt i butiken – för att du ska få en personlig shoppingupplevelse som skiljer sig från mängden.

Syster Lycklig öppnades år 2006 och erbjuder ett handplockat sortiment av varor som förgyller din vardag. Hos oss hittar du presenter till både stora och små och även något fint till dig själv. Vi packar de beställningar som kommer in via hemsidan i vår fysiska butik i Stockholm. Det är detaljerna som gör skillnaden, och när du shoppar hos oss får du något unikt – något som speglar din personlighet och stil.

Just nu erbjuder vi 20% rabatt på väskor och necessärer till och med den 2:a september 2024.

Varmt välkommen att besöka oss på Tegnérgatan 12 i Stockholm. Öppettider: Vardagar 11-18, Lördagar 11-16

Handla dygnet runt i våran webshop www.systerlycklig.se/

Victor Christophe

Learn More →