Så får du mycket hus för pengarnaDrömmer din familj om att flytta till hus men upplever att ni inte har råd? 
Bygg det med hjälp av SmålandsVillan och få råd att göra dröm till verklighet.
– Vi vill uppfylla barnfamiljers husdrömmar och har därför tagit fram en ny husmodell – Villa Drömminge, säger Patrick Svanström, operativ chef på SmålandsVillan.

Många familjer har svårt att få ihop ekonomin för att ha råd att köpa hus. Det finns en smart lösning på problemet som gör att fler har råd att både köpa och bygga hus och samtidigt få pengar över till annat – SmålandsVillans husmodeller. De har tänkt på allt från konstruktion, produktion och montering till familjevänliga planlösningar och energisnåla vitvaror.
– Vårt sätt att bygga, de låga driftkostnaderna och möjligheten att tillgodoräkna sig eget arbete i insatsen för lånet gör att fler har möjlighet att bygga nytt, säger Patrick Svanström, operativ chef på SmålandsVillan.
Gå på husvisning i mobilen 

Villa Drömmingeperfekt för barnfamiljen 
– Vi vill uppfylla barnfamiljers husdrömmar och har därför tagit fram en ny husmodell – Villa Drömminge, säger Patrick.
SmålandsVillans nya husmodell Villa Drömminge har öppen planlösning, fem  sovrum, gott om förvaring, dubbeldusch, rymlig klädvård och upp till tre toaletter – perfekt för barnfamiljen. Villan är en enplansvilla med 7 rum och kök, och med en boarea på 193,6 m². 
Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till gemenskap och samvaro i husets mitt. Här flödar ljuset in en och avgränsande bardisk kan användas både till läxläsning eller uppdukning av buffé.
Vill du veta mer om Villa Drömminge? – klicka här 

Om oss

SmålandsVillan grundades 1997 och är en del av Sveriges ledande bostadskoncern för OBOS Sverige AB. Med Småländsk finurlighet och smarta lösningar erbjuder vi mycket hus för pengarna. Vi levererar enkla, trygga och prissmarta huslösningar.

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss via e-post eller telefon

Telefon: 010-434 16 90
E-post: info@smalandsvillan.se