Så gav de Joel ett helt nytt leendeAtt känna sig missnöjd med sina tänder på grund av deras utseende är inget ovanligt. Allt fler väljer att vända sig till tandvården för råd. Hos Käkkirurgiska Centrum kan du få kompetent och professionell hjälp.

Det finns många anledningar till att man söker estetisk tandvård. Det kan till exempel handla om en glipa mellan framtänderna som man stör sig på, missfärgade tandfyllningar, eller sneda tänder. 

Käkkirurgiska Centrum erbjuder olika typer av behandlingar för din munvård. Utöver behandlingar inom tandlossning och käkkirurgi, har de även djupgående kunskaper inom estetisk tandvård. De kan till exempel hjälpa dig med tandblekning, skalfasader, och tandimplantat.

Läs mer om Käkkirurgiska Centrum

Joel slipade ned och ersatte alla sina tänder 

Tandimplantat var något som blev aktuellt för Joel Cedergren, 78. Han pressade ihop käkarna när han sov vilket ledde till att hans tänder blev väldigt nedslitna. Nyligen genomgick han en omfattande behandling då alla hans tänder slipades ned och täcktes med porslinproteser.

– Jag visste inte om att jag pressade tänder men fick det berättat för mig av min tandläkare Jasmin. Det var så illa ställt att vi bestämde oss för att slipa ned alla tänder, både i över- och underkäken för att ersätta dem. Hela behandlingen tog ett år att genomföra, berättar Joel.

Intresserad av Käkkirurgiska Centrums behandlingar? Läs mer här

Lojal och nöjd patient ända sedan dag ett

Joel har varit patient hos Käkkirurgiska Centrum sedan de öppnade i Södertälje. Han är väldigt nöjd, både med sitt val av tandläkare men även med resultatet av sin långa behandling.

– Det var självklart tufft under perioder, men Jasmin är en väldigt seriös och duktig tandläkare. Hon är så försiktig och lätt på handen. Nu är jag ett riktigt "kap" bland damerna, säger Joel. 

Redo att ta tag i din munhälsa? Läs mer om Käkkirurgiska Centrum här 


Om oss
Käkkirurgiska Centrum har specialisttandläkare inom bland annat protetik, käkkirurgi och parodontologi. Vi hjälper dig att till exempel ersätta förlorade tänder med tandimplantat, kronor och broar eller utföra kirurgiska ingrepp i munnen för att avlägsna tänder och infektioner.

Inom allmäntandvård hjälper vi dig med undersökningar, lagningar, förebyggande tandvård, bettskenor och liknande. Vi har även ett nära samarbete med specialister inom tandreglering och rotfyllningar.

Kontakta oss
Varmt välkommen att kontakta oss!

Södertälje, Polhemsgatan 18
Telefonnummer: 08-550 696 00
E-post: info@kakkirurgiska.se

Stockholm, Linnégatan 52
Telefonnummer: 08-661 63 63
E-post: info@kakkirurgiska.se


Jasmin Kalantari, leg. tandläkare.