Lindra ledvärken med Back on Track

För den som har problem med ledvärk eller artros kan vintern vara en besvärlig årstid. Lederna i kroppen trivs i solen och värmen och när kylan drar in kan stelheten tillta och smärtan öka. Back on Track säljer led- och muskelskydd av det unika materialet Welltex®, som kan lindra ledvärken och därmed öka livskvaliteten hos människor med artros och andra ledsjukdomar.

Welltex®-teknologin består av reflekterande mineraler som i finpulveriserad form smälts in i tyget, vilket gör att effekten i de olika produkterna håller i sig och inte kan nötas eller tvättas bort. Welltex® återreflekterar kroppsvärme i form av infraröd energi som verkar för ökat välbefinnande med många positiva effekter. Den reflekterade värmen kan minska muskelspänningar och stelhet genom att öka blodcirkulationen så att bland annat återhämtning påskyndas.

För den som vill kunna ta en långpromenad i det vackra vinterlandskapet, träna eller bara ha en vardag utan svullna och stela leder så finns det några produkter hos Back on Track som kan passa extra bra:

Knäskydd med spänne
Ett knäskydd som är lämpligt vid knäskador eller vid artros. Skyddet är åtsittande och har ett elastiskt band med kardborrfästen på överdelen av skyddet för att sitta stabilt på plats. För bekvämlighetens skull kan spännet dessutom tas bort helt, till exempel vid sömn. Två mjuka rörliga skenor i sidorna på skyddet ger extra stöd och håller det på plats genom vardagens alla bestyr!
Köp knäskydd med spänne här

Ryggbälte med smal front
Ryggskydd för nedre delen av ryggen som passar lika bra att använda vid träning som vid vila. Bältet är justerbart med kardborreförslutning och en uttagbar kudde i bakre delen av bältet fyller ut i svanken och ger stöd åt ryggen.
Köp ryggbälte med smal front här

Armbågsskydd
Armbågen är en kroppsdel som ofta påverkas mycket av överansträngning, spänningar och felaktig belastning. För den som lider av tennisarmbåge, musarm eller golfarmbåge har Back on Track detta tunna och smidiga armbågsskydd som ger stöd vid besvär och självklart går att ha under kläderna.
Köp armbågsskydd här

Handledsskydd
Handlederna är en utsatt del på kroppen och kan drabbas av många skador. För den som har besvär med handlederna på grund av monotont arbete, artros, karpaltunnelsyndrom, radiusfraktur eller reumatism finns detta handledsskydd som är bekvämt att använda och naturligtvis går att ha under kläder.
Köp handledsskydd här

Handskar
Back on Tracks handskar kan vara hjälpsamma för personer med reumatism eller med med kalla händer. Handskarna är tunna och smidiga och kan lätt och bekvämt användas under vanliga handskar.
Köp handskar här

Back on Track är ett svenskt företag som grundades år 2000 av Doktor Erland Beselin. Han har studerat och doktorerat i transplantationsimmunologi och har över 35 års erfarenhet av kliniska studier. Dr Beselin har spenderat den största delen av sin profession med att se över kliniska prövningar och testat nya läkemedel.

För över 20 år sedan kom han för första gången i kontakt med långvågig värmestrålning och dess positiva effekt på människor och djur. Han blev imponerad av terapiformen och integrerade tekniken i produktsortimentet hos Back on Track. Fokus hos företaget ligger i att med hjälp av svenska designers och produktutvecklare ta fram produkter med perfekt passform, bra funktion och hållbara material.

Back on Track har vunnit priser som årets Gasellföretag av Dagens Industri och som Superföretag av Veckans Affärer. Huvudkontoret ligger i Uppsala och lagret finns i Röshult utanför Jönköping. Back on Track har idag återförsäljare spritt över hela världen.

Läs mer på https://backontrack.se/