Så ger du håret en fräsch vårton – utan permanent färgLika underbart som det känns att dra fingrarna genom ett nyfärgat friskt hår, lika trist är det när färgen mattas av igen. Våren innebär för många en nystart och med det en ny look. Ett enkelt sätt att uppdatera sin look är fräscha till håret och addera färg och glans. Med Liance vårdande Color Creme Conditioner kan du enkelt du enkelt fräscha upp ditt hår mellan frisörbesöken, eller testa en helt ny hårfärg, samtidigt som du återfuktar, mjukgör och stärker hårets färgintensitet.

Med Liance Color Creme Conditioner kan du framhäva och fördjupa din egen hårfärg, eller gör en tillfällig förändring mellan frisörbesöken. Till skillnad från kemiska hårfärger går Liance färgbalsam inte in och skadar hårstråna på cellnivå, utan lägger sig istället runt varje hårstrå som en skyddande film och ger starkt och glansigt hår. Anti-frizz berikad formula med mjukgörande oljor och stärkande pro-vitamin B5 - En riktig vitamincocktail för ditt hår! Med Liance Color Creme Conditioner finns i sex härliga nyanser: från svart till platina vitt. De är dessutan 100% veganska och kommer i en praktisk klimatkompenserad tub.

Nyfiken på Liance Color Creme? Klicka här!

Hitta din egen nyans!
Känner du att din hårfärg tvättas ur snabbt? Är du blond och har gjort en kall toning med en askblond, sandig blond ton eller en koppar nyans? De olika nyanserna av Liance Color Creme Conditioner passar utmärkt att använda som de är, men du kan även mixa de olika färgerna för att skapa en unik nyans. Färgerna som du kan välja mellan är: Black, Light Beige, Burgundy, Chestnut, White Platinum och Fire Red. Mixa exempelvis White Platinum med andra färger i Color Creme Conditioner serien för att ta fram härliga pastellfärger eller slingor för levande skiftningar. Eftersom färgen bara sitter kvar tillfälligt kan du testa nya nyanser. Tänk dock på att Color Creme Conditioner endast kan justera en nyans, inte ljusa upp. Vill du få ett ljusare resultat på ett redan behandlat hår så är det endast blekning som gäller.

Vilken nyans väljer du? Spana in dem här!

Så här använder du Liance Color Creme:
Det behöver varken vara svårt eller dyrt att väcka liv i glanslöst hår. Steg ett är tvätta håret med schampo, skölja ur ordentligt och torka håret med handduk. Använd därefter handskar och applicera in Color Cream Conditioner jämt i hela håret, eller på de delar du önskar att färga. Ett tips att kamma igenom håret för en jämn fördelning.

Låt därefter inpackningen verka i tre till tio minuter beroende på önskad intensitet. Sedan är det bara att skölja ut håret och avsluta med ett vanligt balsam. Färgen kommer succesivt att tvättas ut och sitter kvar i ungefär fyra till tio tvättar beroende på hårkvalitet och hårfärg. Bäst resultat uppnås på färgat ett blekt hår – därmed är det en smart produkt att ha hemma om man vill förbättra färgen mellan frisörbesöken.

Oavsett om du vill fräscha till din naturliga hårfärg, eller kanske testa något helt nytt, är Liance Color Creme ett bra och snällt alternativ för ditt hår, din plånbok och miljön.

Upptäck nyanserna här och klicka hem din favorit!

Liance® Professional är ett svenskt hårvårdsmärke som utvecklar och producerar sina produkter i Sverige. Samtliga produkter genomgår en kvalitetssäkringsprocess innan de lanseras för att säkerställa att produkterna är producerade med omsorg för människor, djur och natur. Detta innefattar allt från val av ingredienser och miljöansvar till mänskliga rättigheter.

Genom att erbjuda högkvalitativa och miljömedvetna hårprodukter vill Liance® Professional göra det enkelt för alla att ta ett steg i rätt riktning vad gäller en mer hållbar och god värld.

Liance® Professional stödjer bland annat Rosa Bandet, Childhood, Team Rynkeby och Barncancerfonden.