Så kommer du undan billigare och miljövänligare när du köper ny telefon

Allt för många byter ut sin mobil eller smartklocka så fort senaste modell blir tillgänglig, ett faktum som sliter otroligt mycket på miljön och även kostar stora summor pengar. Därför ska du tänka till innan du köper ny elektronik – och förslagsvis även spana in iXpress stora utbud. Hitta din nya uppgradering och gör samtidigt både planeten och plånboken en tjänst – tryggt och säkert!

Vi lever i en tid där det är otroligt enkelt att konsumera och där många ofta vill ha den senaste tekniken för att hålla sig modern. Men att tillverka nya produkter sliter på planetens resurser och bidrar till utsläpp, särskilt elektronikprodukter. Därför är det extra viktigt att försöka köpa begagnat när du letar nu mobil, smartklocka eller liknande – och då är det både smart, smidigt och säkert att köpa från iXpress.

iXpress är det ledande återförsäljningsföretaget inom begagnad konsumentelektronik och har sedan 2016 hjälpt kunder att hitta det som söker till ett billigare pris och med bättre samvete för miljön. De har allt från äldre modeller i prima skick till de allra nyaste. Oavsett vad du letar efter kommer du kunna hitta det hos iXpress.

Det här kan du hitta hos iXpress
På ixpress.se hittar du bland annat begagnade iPhones i olika modeller från de som har några år på nacken men fortfarande är fullt fungerande till några av de senaste versionerna till ett betydligt billigare pris. Ifall du är med av en Android-person finns flertalet Samsung Galaxy-modeller till förmånliga priser allt välja mellan. Om du istället är på jakt efter en smart-klocka finns olika upplagor av Apple Watch hos iXpress. Utöver detta finns även iPads, datorer, diverse mobiltillbehör såsom hörlurar och mobilskal eller till om med reservdelar om det bara är något litet du behöver ersätta för att din nuvarande mobil ska bli nästan som ny. 

Tryggt och säkert!
Med iXpress kan du känna dig trygg med att det du köper är noga kontrollerat, återställt och redo att användas. IXpress gör utförliga inspektioner, certifierar och säljer endast enheter som håller deras standard. Mycket säkrare än att köpa från en främmande privatperson då du riskerar att bli utsatt för bedrägeri eller köpa en defekt vara.

Historien om iXpress började med insikten att om du kan handla med en begagnad bil, ska du kunna handla med en begagnad telefon. Ett nytt företag och ett nytt sätt att återanvända konsumentelektronik föddes.

iXpress öppnade sina dörrar 2016 och var snabbt banbrytande på idén om reCommerce. Vi lanserade ixpress.se och erbjuder tidigare ägda enheter, vilket ger konsumenterna ett bra alternativ till att köpa nya smarta enheter.

Idag är iXpress ett blomstrande e-handelsföretag och Sveriges ledande handelsplats för begagnad konsumentelektronik. Vi arbetar hand i hand med våra kunder för att säkerställa positiva resultat i alla delar av konsumentelektronikens livscykel.

Victor Christophe

Learn More →