Så gör First Camp det enklare att hitta den perfekta semesternSemestern är äntligen här, men rådande situation har försvårat det för många runt om landet. Planerade resor har ställts in och många letar nu med ljus och lykta efter ett nytt resmål. Med hjälp av First Camp blir det väldigt enkelt – oavsett om ni är ute efter en lugn och stillsam semester, eller en charterliknande sådan på hemmaplan.

Begreppet svemester har myntats ett flertal gånger inför sommaren, och för en del blir det en sommarsemester innanför Sveriges gränser på många år. Att hitta den perfekta ersättaren kan därför vara av det svårare slaget, men tack vare First Camp är möjligheterna flera.

Något för alla
First Camp är den största campingkedjan i Skandinavien med nära 40 destinationer från Luleå i norr till Malmö i söder, och med ett aktivitets- och destinationsutbud som är bra mycket större än vad de allra flesta känner till. Det menar Amanda Unger, Brand och Marketing Manager på First Camp.

Vill du veta mer om First Camp?

– Man kan hyra våra stugor runt om hela Sverige, vi har över 1400 stycken just nu. Det är olika typer, vissa är mindre och mer typiska stugor som passar de som enbart är två-tre stycken på semestern, andra är större lodger för den större familjen, där man har all köksutrustning, egna sovrum och självklart parkering direkt utanför dörren. Många ligger dessutom i riktiga guldlägen med havet bara meter från stugan.

Hon berättar även att det genom First Camp går att hitta något för alla, oavsett sällskap och önskade aktiviteter. Barnfamiljer kan ta del av ett charterliknande koncept, med tillhörande barnklubb och roliga aktiviteter i form av morgonyoga och cirkelträning. Här finns även härliga stränder, pooler och trevliga restauranger på kvällen.

Läs mer om aktiviteterna – klicka här

– Sen finns det ju de mer lugna pärlorna också. Mindre destinationer ute vid till exempel skogen, sjön eller skärgården – perfekt för den som är ute efter en mer avkopplande semester i den svenska naturen. Där finns det gott om vandrings- och cykelleder och diverse fina utflyktsmål, säger hon.

En trygg och flexibel semester
Den som inte vill bo i stuga kan boka en egen tomt för tält, husbil eller husvagn. Det är dessutom tydliga regler kring hur många meter det minst ska vara till grannen bredvid, något som även kontrolleras striktare i dessa tider; och i dag följs alla rekommendationer från myndigheterna för att säkerställa en trygg camping.

Mer information om hur First Camp arbetar för att minska smittorisken

Förutom riktlinjer väl vid campingen kan du som funderar på en semester med First Camp vara trygg i att du har möjligheten att boka din semester med flexibla bokningsvillkor.

– Vi vill att det ska vara tryggt att boka med oss. Med vårt bokningsalternativ Flex har du möjlighet att av- eller omboka ända fram till klockan 15 dagen innan din ankomst, oavsett anledning. Vill du av- eller omboka är det helt okej och du får pengarna tillbaka, säger Amanda och avslutar:

– Hos oss är det väldigt enkelt att hitta något som passar en själv, oavsett vad man har för intresse eller mål med sin semester. Och bäst av allt, du kan smidigt boka din semester i mobilen när du är ute på vägarna i sommar!

First Camp är Skandinaviens största kedja inom camping. Vi erbjuder nära 40 destinationer i Sverige, samt fem i Danmark. Här hittar du över 1400 stugor och över 12500 campingtomter – allt på samma sajt. I kundklubben får du som medlem upp till 10% tillbaka i poäng som du kan använda till nya bokningar.