Använd AlkaTroz för ett fortsatt rörligt livAtt känna att kroppen inte kan röra sig som du vill är påfrestande och kan hindra dig från att göra det du verkligen vill i livet. Obehag i lederna som stelhet är irriterande. Om din kropp ständigt ömmar och gör dig påmind om att något är fel, kan det minska din livsglädje och lusten att leva ett aktivt liv, med hobbys och vardagssysslor. Till exempel vara ute i naturen och ta långa promenader.

Speciellt på sommaren vill många vara ute och kanske arbeta i trädgården eller pyssla med sommarstugan eller spela golf eller fiska. Att inte få syssla med det du älskar mest påverkar ditt allmänna välbefinnande och i förlängningen din hälsa.

Vad du äter är viktigt för hur du mår. En hälsosam och varierad kost påverkar din kropps tillstånd och funktionalitet. Då kan ett kosttillskott vara ett bra komplement för dig.

Flera kosttillskott i ett
AlkaTroz förenar flera olika kosttillskott i ett och samma, och kan därigenom ta till vara på de goda effekterna från olika gräs, örter och alger. Dessa råvaror har använts i traditionell kinesisk medicin för ökat välbefinnande. Tillverkningen sker med råvaror från utvalda odlare som arbetar med ett hållbarhetstänk. Det här är en naturprodukt som ser ut och smakar som naturen – utan tillsatta färgämnen  och smakämnen.

Klicka här för att testa AlkaTroz

AlkaTroz är en vidareutveckling av den populära produkten AlkaOriginal som visade sig ha en positiv effekt om man känner obehag i lederna.

– För att kunna ta reda på vilka ingredienser i AlkaOriginal det var som minskade obehaget i lederna började vi ändra i blandningen. Vi provade att ändra dosen av de olika örter, alger och grässorter som ingår, säger Ove Jadehov, som driver företaget AlkaGreens AB, som säljer produkten.

Receptet för AlkaTroz är unikt och har framtagits efter de resultat som återberättats från våra kunder under åren och genom fleråriga egenstudier. Vi gör inga vetenskapliga tester. Vi kan inte garantera produktens resultat, utan det är helt individuellt.

– Vi lät människor som tidigare aldrig ätit AlkaOriginal testa och under testperioden fick de gradera hur de mådde, innan, under tiden och vid testperiodens slut. Utifrån dessa resultat kunde vi se vilken effekt de olika blandningarna hade, säger han. Efter flera olika blandningar, år av tester och ett flertal studier med människor till sin hjälp utvecklades AlkaTroz, säger han vidare.

Stor erfarenhet av marknaden för kosttillskott
Ove Jadehov har drivit AlkaGreens AB sedan 2003 och har stor erfarenhet av marknaden för kosttillskott.

– Det finns så mycket där ute som inte fungerar, men jag vet att AlkaTroz fungerar på många människor, där de känner mindre obehag i sina leder, men det fungerar inte för alla, säger han.

Klicka här för att testa AlkaTroz

Lär dig andas bättre med Relaxator
AlkaGreens har många produkter för att öka en människas välbefinnande. En annan populär produkt är Relaxator, en liten och smidig andningstränare som hjälper dig uppnå en optimal andning, som är både rytmisk och mer avslappnad. Därmed ökar syresättningen i kroppen.

– Ökad avslappning gör att du upplever mindre stress och mer harmoni. När din kropp är mer avslappnad fungerar du bättre och kan åstadkomma mer med mindre ansträngning, säger Ove Jadehov

Här kan du beställa andningstränaren Relaxator

Testa AlkaTroz nu!

Det här upplever de som äter AlkaTroz:

  • Att de kan träna och ha den aktiva fritid som de vill.
  • Mindre obehag i lederna.
  • Ökad motivation till att göra det man brinner för.

Testa så här:

  • Du köper den första burken för 195:- (ord. 495:-) som innehåller 270 kapslar. Därefter får du produkterna hemskickade i löpande leveranser. Då är kostnaden 295:-
  • Om du upplever att produkten inte fungerar kan du avsluta abonnemangen samma månad. Då upphör omedelbart leveransen.
  • Frakten är alltid fri. Betalningen sker via medföljande faktura. Den ska vara oss tillhanda inom 10 dagar från fakturadatum.
  • Genom att regelbundet få nya burkar med posten så försäkrar du dig om att aldrig bli utan AlkaTroz.

Testa AlkaTroz