Träningsbandet som gjort succé i Europa lanseras nu i Sverige

En av Sveriges största återförsäljare av rehab-och sjukvårdsprodukter, Skadebutiken.se blir nu generalagent för Flexvit i Sverige. Ett revolutionerande träningsband som slagit igenom hos idrottseliten i Europa. Nu blir Flexvit tillgängligt för alla som vill träna med dessa högkvalitativa band.
– Det känns otroligt kul att Skadebutiken.se fått förtroendet att bli generalagent för Flexvit i Sverige. När vi fick frågan från tillverkaren i Tyskland så tackade vi ja utan att tveka, berättar Henrik Westerling, delägare och vd för skadebutiken.se.

Hårtransplantation på prisvinnande klinik

La Clinique i Stockholm samarbetar med Este Medical Group, en prisvinnande klinik som utför hårtransplantationer och hårstimulerande behandlingar. För priset 29 500 kronor ingår konsultation, flyg, tre nätter på lyxhotell, transfer och hårtransplantation.

Se bilderna: Nu får energin ett nytt ansikte!

Sedan 2011 har deras produkter älskats av personer som vill hålla sig i form men samtidigt kunna äta och dricka gott. Nu genomgår varumärket en stor förändring med rebranding och flera nyheter i sortimentet.

Så hittar du bästa filmerna/serierna från alla dina streamingtjänster

Den kostnadsfria tjänsten Playpilot vill göra filmkvällarna smidigare genom att låta dig utforska alla streamingtjänster under samma tak – och dessutom låta dig se dina vänners rekommendationer.

Experten: Nu gör kurvorna comeback

Allt fler efterfrågar sina former efter en graviditet, enligt Fredrik Gewalli, vd på Apskliniken.se. Här möts du av både kompetens och kvalitet hos kliniken med unika koncept.

Trend: Så vill vi klä oss i höst och vinter

Hösten är här och vintern på intågande och med de kallare månaderna dyker nya modetrender upp. Nu gäller blått, brunt, grått och beige – och gärna med inslag av mönster.

Så möter du hösten med stil

Hösten är i hastigt antågande och i takt med naturens färgskiftning ändras också modet. Hos Stenströms har man designat nya kollektioner för både män och kvinnor som följer årets trender.

Passa på: Fynda märkesskor – till halva priset

Vill du införskaffa vårens skor till allra bästa pris? Då finns ett smultronställe som erbjuder det senaste modet – riktigt billigt

Otippade listan: Det här intresset är störst hos dina grannar

“Det är egentligen bara en sak som alla har gemensamt”

Trenden: Så vill vi förvara våra prylar 2018

“Vi hämtar, fotar, förvarar och lämnar tillbaka dina saker när du behöver dem igen”